Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOMILA UVREDA

Zbog Thompsona žestoko napali naše glumice i Aleksandru Kolarić

Janjić i Kolarić
Pixsell
20.07.2018.
u 21:18

Nakon što su glumice Nataša Janjić, Jelena Veljača i Tihana Lazović prije nekoliko dana na društvenim mrežama izrazile negodovanje zbog dolaska Marka Perkovića Thompsona na doček nogometaša u Zagreb, naišle su na lavinu uvreda koje su im ispisali njihovi neistomišljenici.

Nakon što su glumice Nataša Janjić, Jelena Veljača i Tihana Lazović prije nekoliko dana na društvenim mrežama izrazile negodovanje zbog dolaska Marka Perkovića Thompsona na doček nogometaša u Zagreb, naišle su na lavinu uvreda koje su im ispisali njihovi neistomišljenici, prenose 24sata

Na stranu glumica odlučila je stati SDP-ovka Aleksandra Kolarić koja je na Facebooku napisala:

Nažalost, i ovo je Hrvatska

Već četiri dana traje neopisivo prostačko vrijeđanje, verbalno nasilje i prijetnje koje na društvenim mrežama u Hrvatskoj doživljavaju tri žene. Već četiri dana na Facebooku dobivaju gomilu uvreda od različitih anonimnih ili neanonimnih profila. Vidjela sam dio tih poruka. Radi se o bolesno primitivnom govoru, radi se o komunikaciji iz kanalizacije. Smučilo mi se. Pomisliš si, što s tim ljudima ne valja da u sebi nose takav bijes, prostakluk, mržnju i zavist? Koliko je jada sabijeno u nekome tko ima potrebu najodvratnije se prostački iživljavati nad drugom osobom? 

A što su te tri žene učinile? One su javne osobe koje su se usudile javno izraziti mišljenje drugačije od mišljenja većine. Dakle te tri žene napisale su da smatraju da je Thompson u ponedjeljak fulao melodiju na Trgu. Njihovi Facebook komentari su ubrzo objavljeni na portalima, a s obzirom da se radi o javnim osobama, linč na društvenim mrežama je krenuo. 

I traje već četvrti dan. Činjenica da se radi o ženama, kao i obično u ovim krajevima, samo podjari bijesnu rulju na još jače vrijeđanje i prijetnje...

Komentara 306

CR
crodux
21:32 20.07.2018.

te srpkinje što baljezgaju takve gluposti dali su svjesne da su uvredile hrvatski narod pogotovo preko 2 milijuna hrvata koji su bili na dočecima ovih dana?? i onda se čude što se njih vrijeđa, bolje nisu ni zaslužile!

ET
etrao
21:30 20.07.2018.

Kladio bih se da im niti najuza rodbina ne zna navesti niti jedan film u kojem su se doticne odglumile. Poznate su po tome sto su svakom loncu poklopac, a neke i kao rasturacice brakova!

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
21:25 20.07.2018.

Hrvatske glumice su Ksenija Pajić, Inge Appelt, Ena Begović, Ksenija Marinković, Sanda Langerholz, Milka Podrug-Kokotović, Zdravka Krstulović, Marija Kohn, Ana Karić, Mia Oremović, Mirjana Rogina, da ne duljim. To su glumice, a ovo nisu glumice, nego nakupina polutalentiranih rediteljskih pripuznica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije