Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U povjerenju by Neven Ciganović

Zavirili smo u privatni život kandidatkinje za premijerku: uvijek britka Sandra Benčić otkrila zašto njezina djeca nemaju mobitele

U povjerenju by Neven Ciganović
07.02.2024.
u 14:27

U novom izdanju emisije U povjerenju by Neven Ciganović, ovaj četvrtak u 20 sati, očekuje nas intrigantan susret s jednom od prepoznatljivijih figura hrvatske političke scene - Sandrom Benčić. Poznata po svojoj britkosti u saborskim klupama, Sandra će se ovaj put naći u ulozi gošće, gdje će Nevenu razotkriti što se krije iza političkih kulisa.

Ne propustite priliku čuti iz prve ruke kako jedna od najaktivnijih saborskih zastupnica, aktivistica i kandidatkinja za premijerku nosi s izazovima političke arene, ali i kako se nosi s etiketama i mizoginijom u Saboru. Sandra i Neven dotaknut će se i vječnog pitanja - jesu li Hrvati doista lijen narod?

Osim političkih tema, zavirit ćemo i u Sandrin privatni život. Kako jedna superžena usklađuje zahtjevne poslovne obveze s obiteljskim životom? Kakva je podrška njezin suprug u kućanskim poslovima i tko preuzima kulinarske dužnosti? A što je s odgojem djece u digitalno doba? Sandra otkriva zašto njena djeca nemaju mobitele i koja su pravila za PlayStation.

Za najsvježije novosti s domaće scene, uvid u trendove i najzanimljivije skandale, ne propustite novu epizodu "U povjerenju by Neven Ciganović". Pridružite nam se u četvrtak u 20:00 sati, ekskluzivno na vecernji.hr!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije