Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AnnaLynne McCord

Zanosna holivudska plavuša nadmašila je i Angelinu Jolie

AnnaLynne McCord
12.08.2012.
u 10:00

Među prvima je otišla na Haiti pomoći žrtvama potresa, sa svoje dvije sestre osmislila je modnu liniju “Sisters 3”, a sav novac od prodaje odjeće ide u humanitarne svrhe. Nema kraja dobrim djelima atraktive AnnaLynne.

Ona je definitivno cura koja temeljito ruši predrasude o mladim američkim glumicama. Mnogima je Hollywood sinonim za novac i slavu, no 25-godišnja AnnaLynne McCord, zvijezda serije “90210” koju trenutačno gledamo na HTV-u, svoju zvjezdanu titulu koristi u sasvim drugačije svrhe. Nazivaju je većim filantropom od Angeline Jolie jer svaki svoj slobodan trenutak koristi da bi izašla ususret onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Za sve je, kaže, kriv njezin otac pastor u mjesnoj crkvi u Georgiji, koji ju je od malih nogu učio da pomaganje drugima čovjeka čini sretnim i ispunjenim. Noseći se tom porukom zgodna plavuša u djetinjstvu je svaki vikend sa svojom obitelji radila stotine sendviča za beskućnike, a već je nekoliko godina najaktivniji član humanitarne udruge “The Blind Project” koja podiže svijest o sve većem traffickingu ljudima u jugoistočnoj Aziji.

Među prvima je otišla na Haiti pomoći žrtvama potresa, sa svoje dvije sestre osmislila je modnu liniju “Sisters 3”, a sav novac od prodaje odjeće ide u humanitarne svrhe. Nema kraja dobrim djelima atraktive AnnaLynne. Ona su zasigurno bila jedan od razloga zbog čega je 17 godina stariji australski glumac irskih korijena Dominic Purcell izgubio glavu za njom. Kad su se zaljubili u srpnju 2011., rijetki su vjerovali da će veza potrajati više od nekoliko mjeseci.

Savjesna cura poput AnnaLynne brzo će se zasititi buntovničkog karaktera zvijezde serije “Zakon braće” koji iza sebe ima propali 10-godišnji brak i čak četvero djece, bili su uvjereni njezini prijatelji. No ljubav cvjeta i danas, a susretljiva McCord nedavno je objasnila i zašto:

– Dominic je moja savršena polovica! Vjerovali ili ne, mi smo prilično dosadan par. Znamo satima sjediti pred televizorom i gledati National Geographic, to nam je najveća strast. Nikad nisam vjerovala da ću naći muškarca koji će voljeti taj TV kanal poput mene, no čini se da su mi molitve uslišene - našalila se glumica.

Nakon što je s ruksakom na leđima prije nekoliko godina obišla cijelu Europu, s dečkom posljednjih godina posjećuje najugroženije zemlje Azije poput Kambodže i Vijetnama.

Da bi ostala u formi, ne posjećuje najskuplje fitness centre nego s prijateljima ide na jednodnevna planinarenja. Najbolja prijateljica joj je Mena Suvari, a velika želja joj je zaigrati s Bruceom Willisom u petom dijelu akcijskog serijala “Umri muški”. Dvije godine bila je u vezi s Kellanom Lutzom, poznatim po ulozi u “Sumrak sagi”, koji je bio njezina čista suprotnost.

- Kellan je ludo biće, nemirno i divlje dijete - rekla je nakon prekida.

“Da netko to odozgo vidi sve” uvjerila se u ožujku prošle godine kad je u zapadnom Los Angelesu doživjela tešku prometnu nesreću. Njen Mini Cooper bio je potpuno uništen od siline sudara s drugim automobilom, no AnneLynne prošla je bez ijedne ozljede.

- Sigurno imam svoju misiju u životu koju moram ispuniti do kraja jer nikome nije jasno kako sam ostala živa - zaključila je AnnaLynne McCord.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije