Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedam tisuća lajkova

Žanamari još jednom u kupaćem kostimu pokazala kako savršeno tijelo ima

Foto: Instagram
1/7
20.06.2021.
u 20:00

Pjevačica se vježbanja nije odrekla ni tijekom pandemije koronavirusa i vježbala je kod kuće.

Tijekom pandemije mnogi su se požalili kako su u tome periodu, kada teretane nisu bile otvorene i kada nam se život poprilično promijenio, nabacili koji kilogram viška. Pjevačici Žanamari Perčić ni zatvaranje teretana nije bilo prepreka da svoju liniju održi u dobroj formi.

Pokazala je to jučer kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji odlično pristaje njezinoj fit figuri. Pjevačica se vježbanja nije odrekla ni tijekom pandemije koronavirusa i vježbala je kod kuće, a priznala nam je u tom periodu kako nije bila jednako motivirana kod kuće kao u teretani.

Foto: Hrvatski hrvački savez

- Uvijek sam na trening išla u teretanu jer me okolina puna ljudi nabrijanih na fitness i zdrav život motivira, a kući mi se teže motivirati. Dodajte na to još trenutnu neizvjesnu situaciju i dosta lako mogu proći tjedni, a da se niste pokrenuli. Odlučila sam to sebi ne dozvoliti. - rekla nam je tada Žanamari. Njezina nova fotografija u kupaćem kostimi zaradila je preko sedam tisuća lajkova, i pjevačica je dobila samo komplimente ma račun svog izgleda.

VIDEO Olja i Bahra iz 'Ljubav je na selu' druže se u Splitu, a postoji poseban razlog Bahrinog dolaska

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar southman
southman
20:45 20.06.2021.

Glumica filmova za odrasle !

DU
Deleted user
20:26 20.06.2021.

kaj je ova foto model,glumica 18+,pevaljka,manekenka,ili kaj?

NE
Neonacionalist
21:09 20.06.2021.

To ti je jedna vrhunska umjetnica .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije