Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ususret božiću

Zaljubljena Franka posvetila je pjesmu Vedranu Ćorluki

'09.12.2012., Zagreb - Telekomunikacijska tvrtka Vipnet organizirala je 12. Bozicni koncert u Hrvatskom narodnom kazalistu gdje su se okupili i poznati. Franka Batelic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL'
Foto: 'Luka Stanzl/PIXSELL'
1/3
11.12.2012.
u 09:00

Pjevajući "Merry Christmas Baby", Batelić se nasmiješila nogometašu Lokomotiva

Dok je Franka Batelić na zamračenoj sceni zagrebačkog HNK pjevala "Merry Christmas Baby", njezin pogled lutao je prema publici. Tamo je, očiju uprtih prema njoj, bio njezin partner, nogometaš Vedran Ćorluka.

Preletio 1800 km

Na dvanaesti božićni VIP-ov koncert zaljubljeni sportaš došao je gledati svoju divu koja je nježne note te pjesme, činilo se, uputila upravo njemu.

– Ne znam je li meni pjevala, ali mi je drago što sam je gledao. Bila je odlična – kazao je 26-godišnjak.

Zbog voljene djevojke nije mu bilo teško preletjeti 1800 kilometara. U Zagreb je stigao iz Moskve gdje igra za klub Lokomotiv. Tu će ostati do Božića jer je prvi put nakon šest godina za blagdane slobodan.

– Kad sam živio u Engleskoj, mama nikad nije dopustila da na Božić budem sam. Uvijek je dolazila u London kako bih imao domaće okruženje. Ovaj Božić bit ću doma i s djevojkom – rekao je.

– Postoji mogućnost da negdje otputujemo zajedno. Kako god bude, bit će dobro – dodala je pjevačica.

Nerazdvojni

Iako se preksinoć nisu htjeli fotografirati, nije tajna da se od srpnja – kad su se upoznali na Pagu – dvoje zaljubljenih ne odvaja. Ljetos je Vedran iz Moskve često putovao na Rab, a dolaskom jeseni Rabljanka je često putovala u Rusiju.

– U Moskvi sam bila nekoliko puta. Jako zanimljiv grad – kazala nam je nedavno Franka uz zagonetan osmijeh potvrdivši da je na sjever više od znamenitosti ipak vuku srce i Vedranove plave oči.

Ključne riječi

Komentara 9

SA
saptac
16:03 11.12.2012.

Franka je naša Istrijanka...živi u Rapcu, ne na Rabu......

OB
-obrisani-
20:14 11.12.2012.

Koliko zlobe na forumu!? Franka je doista draga cura i treba joj poželjeti sreću. Jasno, teško će potrajati veza s nogometašem i osobom Ćorlukina kalibra, ali to je njezin izbor i treba ga poštovati.

OB
-obrisani-
09:38 11.12.2012.

Hvala na ovom članku, izlječio mi je teži slučaj opstipacije, ali je nuz pojava bilo bljuvanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije