Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljiva ponuda

Zagrebački reper objavio oglas da traži curu za putovanje svijetom!

ludin
Foto: Facebook
12.04.2016.
u 15:03

Prvo idemo u Europu, a dalje ćemo vidjet. Ostat ćemo tamo gdje nas poštuju i gdje ne moramo misliti da li ćemo dobiti plaću ili ne, stoji u oglasu mladog repera

Zanimljiv oglas objavljen je danas na Facebook stranici zagrebačkog repera Ludina. Naime, maštoviti glazbenik putem društvenih mreža odlučio je pronaći svoju suputnicu s kojom će napustiti Hrvatsku.

-Traži se cura koja je dovoljno luda da ponese kofer ili ruksak na leđa i napusti sa mnom ovu lijepu zemlju. Mora biti lijepa, romantična, skromna, pametna, radišna i spaljena- stoji u oglasu.

Ludin ističe i da nema točno plan gdje će. -Prvo idemo u Europu, a dalje ćemo vidjet. Ostat ćemo tamo gdje nas poštuju i gdje ne moramo misliti da li ćemo dobiti plaću ili ne. Ne treba nam puno novaca... tek za kartu i hranu, a za ostalo ćemo se snać radeći poštene poslove. Pit ćemo jeftino vino u Parizu na krovovima zgrada, ručat ćemo kod naših gastarbeitera u Njemačkoj, a porez ćemo plaćat u Monte Carlu. Spavat ćemo na plažama Azurne obale, a ako ti i dalje bude hladno, vodim te u Australiju. Kad se poželimo ohladit, idemo za Kanadu I ako ikad budeš tužna, pičimo u Dansku jer kažu da je to najsretnija zemlja na svijetu. Bojat se ne moraš za prijatelje jer imamo ih po cijelom svijetu preko 50 000 koji su iselili u zadnje dvije godine, a kad te pitaju odakle smo, slaži, jer neće shvatit zašto odlazimo iz tako lijepe zemlje- nastavlja reper. 

Iako se na prvi pogled čini da je sve samo dobra šala ovaj mladi glazbenik uvjerava nas da je ozbiljan. -P. S. Podijelite mi status da krenemo čim prije i da, ne za*ebavam se - poručuje za kraj. 

OGLAS: Traži se cura koja je dovoljno luda da ponese kofer ili ruksak na leđa i napusti samnom ovu lijepu zemlju. Mora...

Posted by LUDIN on 12. travnja 2016

>>Ludin ima novi spot: Nemam idola jer ga gradim u sebi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije