Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila u samoizolaciji

Za Hrebaka i našu glumicu ne vrijede ista pravila: Tražila sam da me testiraju, ali nisu dali

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
28.07.2020.
u 08:35

Glumica Erna Rudnički nakon druženja s prijateljima na otvorenom saznala je da je jedna osoba s kojom je razgovarala pozitivna na koronavirus i morala je u samoizolaciju.

Glumica Erna Rudnički prošla dva tjedna provela je u samoizolaciji jer je nakon druženja s prijateljima na otvorenom doznala da je jedna osoba s kojom su razgovarali pozitivna na koronavirus. – Svi smo nakon toga završili u samoizolaciji jer takve su mjere. Tražila sam testiranje, ali nisam se mogla testirati jer nisam imala simptome. Rekli su da možemo platiti, al nije mi jasno kako otići na testiranje u vlastitom aranžmanu ako sam u samoizolaciji. Ako je test, napomenuli su nam nekoliko puta jer zvali smo ih nekoliko puta, negativan, i dalje bismo morali biti u samoizolaciji 14 dana, bez iznimke – ispričala je gostujući sinoć u "RTL Direktu" glumica koja igra u predstavama "Nevjerojatan događaj" u kazalištu Exit, "OtpisaNE" u kazalištu Moruzgva, i "Udavače" u Hit teatru i zbog odlaska u samoizolaciju dva tjedna nije mogla igrati u ovim predstavama i morala je otkazati i ljetnu turneju te priznaje da ju je otkazivanje tih predstava udarilo po džepu.

27.10.2018., Zagreb - 27. Bipa Fashion.hr na Zagrebackom velesajmu. Erna Rudnicki. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Erna apsolutno razumije da odlaskom u samoizolaciju čuvamo i zdravlje drugih i svoje zdravlje, ali ono što ne razumije je zašto pravila samoizolacije nisu ista za sve. Iznenadila se, kaže, kada je doznala da se bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak našao u sličnoj situaciji poput njezine i on se testirao te nakon negativnog testa nije ostao u samoizolaciji. – Mene je to iznenadilo. Ja nisam smjela mrdnuti iz stana, ništa, i onda sam to vidjela. To me malo rastužilo, nisam to očekivala od gospodina Hrebaka, ali nije on kriv, on je samo iskoristio sustav koji ne funkcionira – rekla je Erna koja je rodom iz Bjelovara. Smetaju joj dvostruka pravila i zašto je Hrebak nakon negativnog testa mogao otići na sjednicu u Sabor, a ona se nije mogla maknuti iz kuće.

– To su dvostruki kriteriji kojima se dovodi u pitanje jednakopravnost zdravstvene zaštite svih hrvatskih građana, to su jako ozbiljne stvari. Ako ti ljudi neće poštovati pravila, onda i narod sumnja u ta pravila, neće ih poštovati i doći će to sveopćeg kaosa, a to je u situaciji pandemije jako ozbiljna stvar. Nije to za šalu. Mislim da iskorištavanje moći i položaja nije za: ''sramite se'', to je za malo teže riječi i gaf svjetskih razmjera – poručila je glumica.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Komentara 25

AN
antiekstremist
08:49 28.07.2020.

RTL-S !

RO
roserose
09:10 28.07.2020.

svi su jednaki, samo su neki jednakiji

DU
Deleted user
11:11 28.07.2020.

Za neke terapija lopatom dok neki i privatno mogu to rjesiti telefonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije