Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u berlinu

Brad Pitt šokiran viješću: Njegov prijatelj ubio suprugu, potom nazvao kćer i nestao

Foto: profimedia
1/6
27.07.2020.
u 22:30

Inače, Saul je bio dobar prijatelj Brada Pitta, a zajedno su snimljeni i prošle godine na umjetničkoj izložbi Venecijanski bijenale.

Tragičina vijest šokirala je slavnog holivudskog glumca Brada Pitta. Naime, njegov prijatelj fotograf i umjetnik Saul Fletcher u 52. godini ubio je svoju suprugu, a sve potom priznao kćeri. 

1/6

Saulova kći komunicirala je s policijom u Berlinu, gdje se sve to dogodilo, oko 23 sata u srijedu. Policiji je ispričala da ju je otac nazvao i priznao da je ubio njezinu 53-godišnju majku. Nakon toga je vrlo brzo napustio stan u Berlinu i otišao svojim automobilom. Nešto kasnije njegovo je tijelo pronađeno u vikendici kraj jezera Rochowsee u blizini Brandenburga.

Policija je nakon pronalaska tijela otkrila kako je Saul nakon ubojstva supruge počinio samoubojstvo, a tijelo njegove supruge koja je preminula od ubodnih rana pronašli su u stanu u Berlinu. Njemački Blick piše kako policija nema dokaza da je itko drugi upleten u slučaj te da još uvijek istražuju sve detalje. 

Inače, Saul je bio dobar prijatelj Brada Pitta, a zajedno su snimljeni i prošle godine na umjetničkoj izložbi Venecijanski bijenale. Saul je bio samouki fotograf i umjetnik te je s obitelji živio u Berlinu posljednjih 20 godina. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:34 28.07.2020.

izolacija im došla glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije