Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Vježbali smo u teretani s Duškom Ćurlićem i otkrili koji je njegov najveći problem

Duško Ćurlić
Foto: Screenshot
1/3
04.09.2018.
u 15:14

Popularni HRT-ov voditelj u novoj se Semiotici prisjetio najzanimljivijih trenutaka iz svoje karijere, najavio nove projekte, te nam otkrio kako se najbolje opušta

Gost ovotjedne Semiotike bio je Duško Ćurlić, jedan od najomiljenijih voditelja HRT-a. S Duškom smo odradili intervju, ali i trening u fitness centru "Collum" u Zagrebu. 

Popularni voditelj ispričao nam je o svojim počecima na Radiju 101, kako je došao na HRT, prisjetio se najzanimljivijih detalja iz svoje karijere, te otkrio kako se najbolje opušta.

Pogledajte novu Semiotiku: 

Ključne riječi

Komentara 3

M3
Miške 3
17:41 04.09.2018.

Taj mi je tip izrazito antipatičan i ogavan, mumlja. Kad ga vidim, mijenjam program . Isto kao i Danijela Trbović..

Avatar Idler 3
Idler 3
19:41 04.09.2018.

Glavni problem mu je kaj uglavnom "dela na masi" pa nemre koristit trake, stepere i slično budući su spravljeni za težine do 100 kg >;-))

PO
pozornik66
17:07 04.09.2018.

Najomiljeniji ?!?! Možda šta nije hrvatskih korjena ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije