Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s novom ljubavi

Viktorija Rađa našalila se novom fotkom supruga i pokazala dio luksuznog stana u Zagrebu

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/8
16.03.2021.
u 21:30

Podsjetimo, prije otprilike dvije godine preselili su se iz Splita u Zagreb, a u kolovozu ove godine će proslaviti 20. godišnjicu braka.

Bivša manekenka, pjevačica i supruga košarkaške legende Dine Rađe (53), Viktorija Rađa (43) , svoje pratitelje na društvenim mrežama u studenom prošle godine obavijestila je kako im se obitelj povećala za još jednog člana, a riječ je o dobermanu. Pored njegovih fotografija koje je podijelila tada, poželjela je novom četveronožnom mezimcu dobrodošlicu u njihov dom.

Čini se kako 'noviji' član obitelji Rađa itekako uživa s njima, a to je pokazala i novom fotografijom kojom je nasmijala mnoge. Naime, podijelila je fotografiju Dina kako drži u naručju dobermana koji je od studenog dosta porastao. 

Foto: reuters

"Mini mini", našalila se u opisu fotografije. Na fotografiji se vidi i dio prostranog dnevnog boravka koji je uređen u elegantnim sivim i crno bijelim tonovima.

Podsjetimo, prije otprilike dvije godine preselili su se iz Splita u Zagreb, a u kolovozu ove godine će proslaviti 20. godišnjicu braka. Viktorija i Dino u braku su dobili dva sina, Roka (17), i Niku (12) , a Dino iz prvog braka, s bivšom suprugom Željanom,ima i sina Duju (23). 

Komentara 11

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:07 16.03.2021.

Jel ovaj još nekoga zanima?

JU
Jura
23:14 16.03.2021.

Ovo više ne zanima ni jugoslavene.

DU
Deleted user
23:45 16.03.2021.

Sad smo otkrili tko piše scenarije hrvatskih humorističnih serija. Neš ti šale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije