Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajna pjevačica

Tinu Vukov pitali za vezu s Lukom Rajićem, evo kako je reagirala na to

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/6
16.03.2021.
u 10:15

– Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima puno više toga od glazbe – kazala je Tina o svom povlačenju s estrade.

Riječka pjevačica Tina Vukov (32) prije nekoliko godina povukla se s glazbene scene zbog pritiska s kojim se tada nije mogla nositi. No, s godinama je postala jača pa je tako ovih dana najavila svoj povratak na estradu.

– Krenula sam s velikim entuzijazmom, s ljubavlju. Obožavam glazbu i pjevanje, pa sam krenula jako poletna, a onda se suočiš sa stvarnošću, osjetiš taj pritisak. Počneš kalkulirati, misliš da to nije samo glazba, ima mnogo više toga od glazbe – kazala je Tina za IN magazin. Na sceni se pojavila vrlo rano. Već s 14 potpisala je svoj prvi diskografski ugovor, a nakon desetak godina na sceni umorila se i odlučila predahnuti od estrade. Bilo je trenutaka i kada je razmišljala o promjeni karijere.

– Razmišljala sam o tome, ali mislim da je glazba moj put. Mislim da sam bila dosta mlada. Bez obzira na to što sam imala 24, 25, bila sam nezrela za toliko medijske pažnje – smatra Vukov koja se vratila pjevanju i snimila dvije obrade, i to pjesme "Još samo večeras" Drage Diklića te evergreena "Poljubac za zbogom".

17.08.2018., Sibenik - Na Trgu Republike Hrvatske u Sibeniku odrzana prva vecer 21. festivala Dalmatinske sansone - vecer talijanske kancone. Tina Vukov. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

– To su sve stare pjesme, obrade onog što ja najviše volim, sama sam ih odabrala – kazala je Tina. Trenutačno priprema i album s obradama, a prema nekim starim pjesmama mnogi je i danas pamte. "Il treno per Genova" i "Tuga dolazi kasnije" dvije su pjesme koje su me obilježile i koje su ostale i nakon 17 godina, nakon toliko godina rado su slušane – kaže Tina.

Osvrnula se i na svoj privatni život te navodnu vezu s 24 godine starijim poduzetnikom Lukom Rajićem zbog koje je prije nekoliko godina bila u fokusu javnosti. Tih medijskih napisa nerijetko se prisjeća.

– Nikad nisam voljela komentirati svoje privatne stvari, ne samo ljubavni život nego bilo što što te pitaju u vezi s privatnosti. Ne osjećam da to moram dijeliti, niti potvrditi niti negirati. Nisam ni onda, neću ni sad, neću se više referirati na tu temu. Sad sam sretno slobodna i to je to – rekla je Tina.

– Dosad su mi se sviđali razni, različiti tipovi, nema pravila. Još čekam onog pravog – kaže pjevačica i priznaje da o djeci još ne razmišlja intenzivno. – Nisam nikad osjećala veliku potrebu za tim, nije mi to nikad bio san kao mnogim ženama, želim imati obitelj, želim se udati, voljela bih to. Naravno, što sam starija, to više osjetim majčinske instinkte – priznaje Tina koja je sada zakoračila u svoje novo glazbeno poglavlje.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
linkser2
10:46 16.03.2021.

Luka je izuzetno zgodan i privlačan muškarac... naročito nakon 90-ih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije