Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbrisali sve fotografije

Dinamovac i lijepa Anđela prekinuli su zbog njezine snimke s drugim nogometašem

Foto: Instagram
1/8
16.03.2021.
u 09:12

Video koji se pojavio na internetu pokazuje Anđelu pomalo suznih očiju kako snima taj video dok Balotelli igra PlayStation i ne obraća pažnju na nju.

Ljubavna idila sinjske manekenke Anđele Šimac i kosovskog nogometaša koji trenutačno igra za Dinamo Lirima Kastratija potrajala je samo šest i pol mjeseci. Prije nekoliko tjedana manekenka i nogometaš s društvenih mreža su izbrisali sve zajedničke fotografije, a nedavno je počeo kružiti video nje i talijanskog nogometaša Marija Balotellija. Manekenka je za 24 sata potvrdila kako je s talijanskim playboyem bila u vezi, ali ta veza je završila prije dvije godine. Video koji se pojavio na internetu pokazuje Anđelu pomalo suznih očiju kako snima taj video dok Balotelli igra PlayStation i ne obraća pažnju na nju.

– Moram reagirati na ružne stvari koje mi pišu na Instagramu. Mario Balotelli je divan i zbog njega sam i ja postala bolja žena. Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Monte Carlu prije pet godina. Prvo smo bili prijatelji, a onda smo prije dvije godine kratko bili u vezi. Na tom videu Mario je našao poruke koje sam slala prijateljicama. Eksplozivan je i ljubomoran pa se naljutio i posvađali smo se. Reagira tako da se makne od problema pa je igrao PlayStation – objasnila je za 24 sata Anđela kako je video nastao. Nedavno je ovaj video došao i do njezina sada već bivšeg dečka Lirima koji je poludio kad je vidio video iako je znao da je Anđela bila u vezi s Balotellijem.

– Lirim zna za vezu s Balotellijem, ali povrijedio ga je video. Posvađali smo se i prekinuli – rekla je Anđela koja je bez obzira na prekid nedavno navijala za svog dragog kada je igrao, a uvjerena je kako će se ona i Lirim izgladiti sve probleme i kako će se vjenčati. Dodala je i kako je vezu s Balotellijem prekinula jer njezina obitelj nije baš odobravala tu romansu.

 

Komentara 3

Avatar mikioni
mikioni
09:42 16.03.2021.

placem od tuge

DU
Deleted user
10:41 16.03.2021.

To je tako kad si u vezi s prostitutkom, ti plaćaš a drugi trpaju.

AV
avanger
10:29 16.03.2021.

Ipak je crna klajba,crna klajba ma koliko mi šutjeli o tome, jeli tako dame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije