Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PUTOVANJU

Viktorija i Dino Rađa na društvenim mrežama otkrili na koju su se destinaciju sada uputili

Foto: Instagram
1/19
01.12.2021.
u 16:00

Viktorija je na svom Storyju prvo podijelila njihovu fotografiju sa zaštitnim maskama iz aviona, a potom i fotografiju iz zraka prilikom slijetanja. Bivša manekenka objavila je i pogled s prozora njihovog smještaja.

Bivši košarkaš Dino Rađa (54) i njegova supruga Viktorija (44) na svojim su se društvenim mrežama pohvalili novim putovanjem. Par koji često putuje sada je na Instagram profilu otkrio da je otputovao u Madrid. Viktorija je na svom Storyju prvo podijelila njihovu fotografiju sa zaštitnim maskama iz aviona, a potom i fotografiju iz zraka prilikom slijetanja. Bivša manekenka objavila je i pogled s prozora njihovog smještaja.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, par je u rujnu otputovao u Boston kako bi bili potpora Toniju Kukoču prilikom ulaska u Košarkašku kuću slavnih u Springfieldu, a zatim su uživali u Las Vegasu. U listopadu je Viktorija pak na nekoliko dana s prijateljicom otputovala u Rim. Prije dva tjedna Dino se pohvalio fotografijom iz Barcelone gdje se družio s glumcima Tarikom Filipovićem i Lukom Perošem

Podsjetimo, Dino i Viktorija vjenčali su se 2001. godine. Obred je bio u zaljevu blizu Korčule, a nakon njega su skočili u more. Par ima dvoje djece, sina Roka koje se rodio 2003. godine i sina Niku kojeg su dobili 2008. godine. Dodajmo još da često zajedničke fotografije i trenutke dijele na društvenim mrežama gdje se vidi koliko se vole i poštuju.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!'

 

 

Komentara 3

KU
kuramela
16:46 01.12.2021.

Zašto smo riječ odredište zamijenili stranom riječi destinacija ? ili riječ boca zamijenili stranom riječi butelja, zar ne postajemo smiješni ?i

RO
roundtrain
17:32 01.12.2021.

A koga briga gdje je dvoje starih ljudi otišlo?

FA
falcones
16:59 01.12.2021.

Kuramela, riječi odredište korijen je u riječi red koja je ruska a destinacija je latinska. Obje su dio standardnog hrvatskog jezika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije