Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasanje od 23. siječnja

Večernjakova ruža 2022.: Nominirani u osam kategorija za najprestižniju medijsku nagradu su...

Foto: Pixsell
1/46
16.01.2023.
u 07:00

Članovi žirija obavili su svoj posao, sada su na potezu čitatelji i veliko glasačko tijelo Ruže, a sama dodjela bit će kao i uvijek – spektakl

Večernjakova ruža od samih svojih početaka, a bilo je to 1994. godine, piše povijest i bez nje nema povijesti medija u Hrvatskoj. Bila je i ostala prva medijska nagrada u neovisnoj Hrvatskoj, koja je na scenu stupila godinu dana nakon svog malo starijeg brata Porina, u teškim poratnim vremenima kada je čitateljima Večernjeg lista, baš kao i svima nama, trebala svaka naznaka optimizma, a svima na javnoj sceni glasovi tih istih čitatelja. Od te, 1994. godine, do danas Ruža je svojevrsni simbol veze koju Večernji list ima sa svojim čitateljima, ali i dokaz relevantnosti našeg medija na svim njegovim platformama, jer optimizam i nagrade najboljima održali smo i kroz teške godine korone, pa čak i kada smo Ruže za 2019. godinu dodijelili virtualno. Tog 28. travnja 2020. Na sceni HNK Zagreb bili su sami Doris Pinčić I Duško Ćurlić, oko njih u kazalištu bila je tek šačica tehničkog osoblja, a svi nominirani, baš kao i publika, bili su sigurni u svojim domovima. Bila je Ruža  i tada  opet prva – prva virtualna nagrada u Hrvatskoj. Žiri, u čijem su sastavu televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, slikar i glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te večernjakovci Goran Gerovac, Anamarija Kronast, Maja Car, Ivana Carević, Bojana Radović te Mirjana Žižić, pomoćnica glavnog urednika Večernjeg lista i voditeljica projekta Večernjakova ruža, ove godine dobio je pojačanje i pridružili su nam se glumac Dragan Despot, poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, znanstvenik Boris Jokić te producent Ivan Lovreček. Članovi žirija obavili su svoj posao, sada su na potezu čitatelji i veliko glasačko tijelo Ruže, a sama dodjela bit će kao i uvijek – spektakl. U osam kategorija najbolji kreativci u utrci su za najprestižnije medijsko priznanje, a u nastavku vam otkrivamo tko su nominirani za koje možete glasati od 23. siječnja, a detalje o glasanju doznat ćete u novom broju Ekrana 20. siječnja. 

TV OSOBA GODINE

Zrinka Grancarić – uređuje i vodi i emisiju Otvoreno te intervjue u središnjem Dnevniku Hrvatske radiotelevizije. U godini iza nas posebno ostaju zapamćena prva dva dana invazije na Ukrajinu, kada je doslovno iz kreveta uskočila u studio i vođenje izvanredne emisije. Deset sati u komadu bez stanke, bez pogreške, pune koncentracije, s velikim znanjem. 

1.3.2022., Zagreb, HRT, studio 9. Voditeljica Otvorenog, Zrinka Grancaric. Photo: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Sabina Tandara Knezović – dugogodišnja reporterka najgledanijeg informativnog programa u zemlji i nakon 17 godina u redakciji Dnevnika Nove TV s jednakom strašću i predanošću prati temu politike u državi. Za nju je politika, praćenje rada Vlade, Sabora, političkih stranaka i predsjednika tema koja od početka čini njezinu novinarsku svakodnevicu.

30.04.2021.Zagreb - Sabina Tandara Knezovic- voditeljica izborne emisije Nove TV za nadolazece lokalne izbore .Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Robert Knjaz – više od dva desetljeća njegovo je ime sinonim za najgledaniji zabavni sadržaj. Prošle je godine imao izuzetno zapaženi serijal „Knjaz kod Vatrenih“ u kojemu je otkrio drugu stranu najboljih nogometaša hrvatske reprezentacije.

20.09.2022., Zagreb - Hrvatska nogometna reprezentacija odrzala je pripremni trening na pomocnom terenu Hitrec-Kacian prije utakmice s Danskom. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Ilustracija

Mojmira Pastorčić – dokazala se kao vrsna urednica i voditeljica, iako kaže da joj je bilo divno biti novinarka. Nakon što je gotovo dvije godine sa Šprajcom dijelila voditeljsku fotelju potpuno je preuzela RTL Direkt i dala emisiji novi zamah, zadržala stare i privukla nove gledatelje.

Foto: RTL

Marko Šapit – urednik sportske redakcije na HTV-u i komentator sjajnim prijenosima utakmica naših vatrenih i sam je postao miljenik navijača. Salve pohvala na Markov račun nizale su se društvenim mrežama, a mnogi su zaključili da je Šapit dostojan nasljednih svojih mentora i legendarnih sportskih komentatora. Svojim profesionalnim pristupom, ali i emotivnim i iskrenim reakcijama, oduševljavao je gledatelje tijekom cijelog prvenstva.

11.11.2022., Zagreb - HRT predstavio scenografiju i kompletnu ekipu koja radi na projektu SP-a u Katru 2022. Marko Sapit. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

RADIJSKA OSOBA GODINE

Iva Pavletić Crnić – iskusna novinarka u radijskim vodama već je 16 godina te njeguje specifičan stil radijskog vođenja. Zna da se ne sviđa baš svima sve što kaže, ali smatra da to jest posao novinara, da naglašavaju stvari koje ne funkcioniraju u društvu.

Foto: HRT

Mario Lipovšek Battifiaca – profesionalac, emotivac, zabavljač, miljenik je publike i najpoznatije lice i glas Radio Istre od prvog dana. Mario Lipovšek Battifiaca uvijek je rado slušan voditelj, spretan u dijalogu sa sugovornicima, snalažljiv, domišljat, poseban. Njegove su šihte u eteru garancija smijeha i dobre zabave te često nenadanih situacija koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

20.08.2022.,Sibenik-Na trgu Republike Hrvatske odrzan je 25. festival Dalmatinska sansona Sibenik 2022,na kojem su nastupili mnogi izvodjaci. Mario Lipovsek Battifiaca Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ivana Mišerić – radijska voditeljica uz koju se slušatelji Otvorenog radija lakše bude jer im servira odličnu kombinaciju servisnih informacija, dobre zabave i odlične glazbe. S vremenom je postala prepoznatljivo lice za feel good jutro.

07.12.2021., Zageb - Radijska voditeljica Ivana Miseric. Photo: Sandra Simunovic/PIXSELL
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Edina Pršić – profesionalna glumica i zaljubljenica u radio na zabavan i poučan način radi emisiju „Laganini zdravljak“ u kojoj su brojne važne teme obrađene na svima razumljiv način. Zbog svoje elokventnosti i sjajnog stila postala je u kratkom roku miljenica publike na radiju.

Foto: Arena Hospitality Group

Ana Lacković Varga – novinarka i voditeljica Radio Sljemena tijekom godina postala je jedno od zaštitnih lica ove radiopostaje, a slušatelji znaju da se uz njezino ime uvijek vezuju zanimljive, provjerene i korisne informacije.

Foto: HRT

GLUMAČKO OSTVARENJE GODINE

Rene Bitorajac – Epitetima "drukčija i ljudskija" gledatelji su lani hvalili seriju Dalibora Matanića "Područje bez signala". Tako toplom prihvaćanju serije Rene Bitorajac pridonio je ulogom spretnog poslovnjaka Olega koji u malom gradu u život vraća ugašenu tvornicu. Dodamo li tome i njegovu ulogu u hit seriji "Metropolitanci" u kojoj igra vječnog idealista, zubara Petra, Rene Bitorajac apsolutni je kandidat za Ružu u ovoj kategoriji.

19.08.2022., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Konferencija za medije ekipe TV serije Metropolitanci nakon sinocnje pretpremijere na 28. Sarajevo Film Festivala. Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Ljubica Jović – Prošla su desetljeća otkako su Ljubici Jović zbog uloge Laure u kultnoj seriji "U registraturi" oduševljeni gledatelji pisali pisma. Pamtimo je i iz klasika "H-8", "Svoga tela gospodar", "Martin u oblacima", "Vlak bez voznog reda". Diva teatra, televizije i filma u devetom desetljeću života hrabro je opet stala pred kamere i oduševila ulogom Olge Cukor u seriji "Metropolitanci" o zbivanjima u Zagrebu nakon potresa i svima dala do znanja da su godine samo broj.

17.07.2022., Pula - 69. Pula film festival. Ljubica Jovic ovogodisnja je dobitnica Nagrade "Fabijan Sovagovic", a to je jedna od najprestiznijih hrvatskih nagrada koja se dodjeljuje glumcu ili glumici cije je djelovanje ostavilo veliki trag u povijesti hrvatskoga filma. Nagradu je ustanovilo Drustvo hrvatskih filmskih redatelja u spomen na velikana hrvatskoga glumista Fabijana Sovagovica. Nagrada se tradicionalno dodjeljuje u sklopu Pulskog filmskog festivala. Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL, ilustracija

Ljubomir Kerekeš – U komediji godine, filmu Ljubomira Kerekeša "Marginalci", smijali smo se svima njima i radnji, ali time i sami sebi jer to jest film o životu. A Kerekeš, ne samo da je opet napravio sjajan film, što potvrđuje i činjenica da je postao u kinima najgledaniji film godine, a k tome je snimljen u nezavisnoj produkciji i nije financiran javnim novcem, već nas je oduševio i ulogom Trpimira, predstavnika romske nacionalne manjine. 

Foto: Arena Hospitality Group

Sandra Lončarić – Serija "Šutnja" ne samo da izgleda i jest svjetska već se bavi i svjetski društveno važnom temom – trgovinom bijelim robljem i dječjom prostitucijom. Sandra Tankosić briljirala je u ulozi inspektorice Vesne Horvat koja sudjeluje u istrazi oko nestale djevojke koja je pronađena utopljena u Dravi i dio je tima koji pokušava stati na kraj ljudskom zlu na potezu od Osijeka do danas ratom zahvaćenog Kijeva.

26.01.2021., Djakovo - Sandra Loncaric nova nacionalna dramska prvakinja. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Goran Marković – Film "Sigurno mjesto" Jurja Lerotića koji je pretočio bolnu tragediju vlastite obitelji u scenarij filma zaslužuje sve nagrade koje je dobio, pa i kandidaturu za Oscara. Dio te zasluga definitivno ide Goranu Markoviću koji u toj emotivnoj priči o tome kako pokušaj samoubojstva utječe na cijelu obitelj, glumi “labilnoga” brata, osobu na rubu života. Pred njim je bio strahovito težak zadatak, a ostvario je ulogu koja se doista pamti.

27.03.2019., Split - Goran Markovic, glumac HNK Split."nPhoto: Miranda Cikotic/PIXSELL "n
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

TV EMISIJA GODINE

Dnevnik Nove TV (NOVA TV) – neupitni lider i informativna emisija koja uživa najveće povjerenje kod gledatelja već trinaest godina. Iz dana u dan vrhunski tim reportera, urednika i voditelja sve teme pokriva objektivno i nepristrano, a prošlu godinu dobili su i novi vrhunski studio te je došlo i do promjena termina s 19:15 na 19:00 sati.

Foto: Nova TV

Qatara (HRT) – u ovoj su emisiji sportskim i informativnim sadržajima, javljanjima iz Katara uživo i studijskim analizama novinari i reporteri sportske redakcije HRT-a s brojnim gostima i nogometnim stručnjacima odradili vrhunski posao praćenja Svjetskog prvenstva u nogometu u Kataru, na kojem su naši vatreni osvojili broncu.

Foto: HRT

Potjera (HRT) – kviz čija je prva epizoda prikazana na prvom programu HRT-a 27. listopada 2013. u 18:10 sati i već deset sezona uživa veliku naklonost publike koja voli provjeriti svoje znanje u igri u kojoj natjecatelji moraju pobjeći Lovcu kako bi pobijedili. Prvih šest sezona voditelj je bio Tarik Filipović, a sada već četiri sezone taj posao suvereno odrađuje Joško Lokas.

Foto: Renato Branđolica/HRT

RTL Danas (RTL) – središnja informativna emisija RTL-a koja je u lipnju ove godine promijenila termin prikazivanja s 18.30 sati na 19 sati. Na tu odluku potaknuli su ih komentari gledatelja u istraživanjima koja su provodili i koji su uglavnom ponavljali da RTL Danas počinje prerano i odluka od promjeni termina od prvog dana pokazala se kao pun pogodak.

Foto: RTL

Šutnja (HRT) – HRT-ova serija u šest nastavaka donosi potresnu priču o dječjoj prostituciji i bijelom roblju, nastalu prema romanima Drage Hedla, a u režiji Dalibora Matanića te u suradnji HRT-a i produkcijske kuće Drugi plan. Snimana je u Zagrebu, Osijeku i Kijevu u Ukrajini. Nakon brojnih pohvala od struke i gledatelja snima se i druga sezona ove serije.

Foto: Damir Žižić

RADIJSKA EMISIJA

Katedra za plastičnu kirurgiju (YAMMAT FM) – donosi anamneze profesionalnog djelovanja istaknutih osoba iz javnog života grada Zagreba i Hrvatske, ali i nekih pojava u društvu. Analitički pristupa kroz svjedočanstva bliskih osoba, faktografiju i pregled najznačajnijih trenutaka karijere osobe ili pojave o kojoj je u emisiji riječ.

Foto: Arena Hospitality Group

Metafora (HR1) – jedinstven je radijski projekt koji u našu svakodnevicu petkom uvečer unosi dašak poetskog svijeta, svjedoči o otpornosti i aktualnosti pjesničkih izvedbi te nas upoznaje s dijelom književnosti o kojem se najmanje govori. Autor i voditelj emisije je Ivica Prtenjača.

Foto: Arena Hospitality Group

Purgeraj (Radio Sljeme) – već nekoliko sezona utorkom u 15.30 sati u ovoj emisiji na popularan i zabavan način tematizira se zagrebački kulturni identitet, Zagreb u prošlosti i sadašnjosti, domicilno stanovništvo i dotepenci, aktualizira se zagrebačka kajkavština i glazba posvećena Zagrebu, a autorica je ove rado slušane emisije Tanja Baran.

Foto: Arena Hospitality Group

Povijest četvrtkom (HR1) – Kako nastaju i kako nestaju civilizacije? Jesu li velikani uistinu tako veliki i jesu li negativci uvijek samo negativni? Kako se stvaraju urote i kako propadaju države? Sve to možete doznati u radijskom, povijesnom spektaklu s pucanjem i pjevanjem, u emisiji o povijesti, arheologiji, antropologiji i povijesti znanosti koja se emitira svakog četvrtka.

Foto: Arena Hospitality Group

Žena zmaj (Laganini fm) – u sklopu jutarnjeg showa Edina Pršić i Saša Buneta srijedom ugošćuju žene koje inspiriraju. Iz tjedna u tjedan predstavljaju nam se glazbene i glumačke dive poput Zorice Kondže i Ksenije Pajić, vrhunske sportašice poput Sandre Perković, najmlađe postolarke, vatrogaskinje, članice uprava velikih korporacija, privatne poduzetnice...

Foto: Arena Hospitality Group

GLAZBENIK GODINE

Nina Badrić – glazbenica koja je svoju kvalitetu dokazala nebrojeno puta sredinom prošle godine izdala je novi live album "Peristil Sentimenti". Album je to snimljen 2021. godine na splitskom Peristilu gdje je Nina izvela najljepše pjesme Splitskog festivala. Nakon brojnih pohvala za odlične izvedbe, Nina je kazala kako je riječ o pjesmama koje su obilježile i njezin život te da je za njih emotivno vezana.

19, July, 2022, Belgrade - An exclusive performance by Nina Badic for gold and silver members of the Moj Beograd loyalty program was held on the roof of the Belgrade Gallery. Nina Badric. Photo: M. M./ATAImages. 19, jul, 2022, Beograd - Ekskluzivni nastup Nine Badic za zlatne i srebrne clanove programa lojanosti Moj Beograd odrzan je na krovu Galerije Beograd. . Photo: M. M./ATAImages. Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL
Foto: M.M./ATAImages

Matija Cvek – glazbenik kojega i kritika i publika naziva s pravom jednim od najboljih domaćih mladih izvođača. Nakon sjajnog debitantskog albuma cijelu prošlu godinu punio je koncertne dvorane u Hrvatskoj, a s Eni Jurišić otpjevao je duet „Trebaš li me“, skladbu koja je gotovo preko noći došla na ljestvice najslušanijih.

31.03.2022.., Zagreb - Pjevac Matija Cvek. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Dalmatino – splitski duo koji je s lakoćom punio arene, a publika je s njima uglas pjevala njihove najveće hitove. Iza njih su dva desetljeća uspješne karijere, no godina koja je iza nas jedna je od najuspješnijih za splitski duo. Modernom produkcijom i odličnim tekstovima pjesama Ivo Jagnjić i Zdravko Sunare osigurali su svim svojim obožavateljima niz vrhunskih glazbenih doživljaja.

Foto: Matej Grgić

Dino Jelusić – mladi hrvatski glazbenik koji je prošle godine u Dublinu odsvirao svoj prvi koncert kao punopravni član Whitesnakea, jedne od najpoznatijih rock grupa svih vremena, a s kojima je nastupao u sklopu turneje. Suradnja s njima dosadašnja je kruna karijere talentiranog mladića čiji radi pratimo od malih nogu, a svi su uvjereni kako je ovo tek njegov početak te da ga očekuju brojni glazbeni uspjesi.

17.02.2022., Zagreb - Svecano proglasenje nominacija glazbene nagrade Porin. Dinao Jelusic. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena Rozga – pjevačica je koja redovito puni koncertne prostore. Prošle je godine pjevala u dupkom punoj Areni Zagreb, a uoči koncerta publici je predstavila i akustični album „ Minut srca mog“ na kojemu se nalaze neke od njoj najdražih skladbi koje je pjevala tijekom karijere. Ljubimica publike nastupom u Areni još je jednom potvrdila status jedne od najvećih domaćih zvijezda.

17.12.2022., Zagreb - Jelena Rozga održala koncert u Areni Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NOVO LICE

Lucija Judnić – reporterka HRT-a dio je ekipe informativnog programa, a dosad se već dokazala u brojnim zanimljivim prilozima i javljanjima uživo. Pokazala je da se može nositi i s najvećim izazovima, ali i da su spoj mladosti i iskustva dobitna kombinacija, a iako se uglavnom bavi ozbiljnim temama, krajem prošle godine gledatelji su zapazili njezine priloge u kojima se javljala s navijačkih punktova na kojima su navijači bodrili vatrene.

Foto: HRT

Hiljson Mandela – jedan od pionira hrvatske trap-glazbe, ovih dana izdao je samostalni album ”Mandela Effect” koji je odmah ušao u trending na svim streaming servisima, a na Deezeru je na prvo mjesto došao nakon samo 24 sata. Član utjecajnog trap kolektiva KUKU$ i pionir ovog žanra u Tvornici je održao svoj najveći samostalni koncert do sada.

Foto: Luka Matković

Mirna Mihelčić – mlada glumica koja se gledateljima izuzetno svidjela u hit-seriji „Kumovi“ u kojoj glumi mladu ekonomisticu, Matiju Macan. Mirna je završila studij glume na Umjetničkoj akademiji u Splitu, a za njezinu ljubav prema glumačkom poslu zaslužna je mama koja je prva prepoznala talent svoje kćeri.

20.07.2021., Zagreb - Glumica Mirna Mihelcic. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Marko Percan – mladi novinar HRT-ova centra u Puli, u 2022. zakoračio je na put medijske slave. S iznimnim je senzibilitetom i kreativnošću te na visokim standardima suvremenog televizijskog izvještavanja za IMS HTV-a, u ožujku i travnju 2022. pratio ukrajinsku izbjegličku krizu u Poljskoj te je bio prvi i jedni HRT-ov novinar koji je za vrijeme najžešćih napada na Ukrajinu bio u susjednoj Moldaviji i na granici s Pridnjestrovljem.

Foto: HRT

Fran Vasilić – glazbenik s otoka Krka Fran Vasilić koji na TikToku ima više od 4 milijuna pratitelja, a njegove pjesme završile su na glazbenim top-listama u Americi i Maleziji. Nakon što je 2022. godine održao svoj prvi nastup uživo, Fran je odlučio u povodu izdanja svog novog EP-a "The Very Last Thoughts on Earth" održati niz koncerata širom Europe.

Foto: Katarina Milović

DIGITALNA RUŽA

Natko Beck – radiolog koji vodi uspješan Instagram profil Beckinsight i među prvima u Hrvatskoj počeo je online podučavati o zdravstvenoj pismenosti. Na Instagramu ima 27,5 tisuća pratitelja, a aktivan je i na Tik Toku i YouTubeu, a od prošle godine gledamo ga i na Prvom programu u novoj emisiji HRT-a "Dr. Beck".

19.09.2022., Zagreb - Na HRT-u se snima nova HRT-ove emisije koju vodi Natko Beck, hrvatski dr. Oz. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL

Surove strasti – najslušaniji domaći audiopodcast za business i lifestyle. Pridružite se Saši Tenodiju i Ivanu Vorasu u otkrivanju što pokreće uspješne, motivirane ljude, kako su se našli i pronašli u svojoj sadašnjoj situaciji, ljude koji su strašću, predanošću i vizijom postali kreatori vlastitog, a i naših života. I ono najvažnije, doznajte kako su to napravili!

Foto: Arena Hospitality Group

Tena Sakar Vukić – uspješna tiktokerica, glumica, supruga, majka, zaljubljenica u trčanje i totalno netipična influencerica – sve je to 35-godišnja Tena. Zašto netipična? Zato što Tik Tok, na kojemu je prati više od 220 tisuća korisnika, ne koristi za samopromociju, već zato da bi javnost, naročito tinejdžere koji je prate na najbrže rastućoj društvenoj mreži, upoznala s dijagnozom bipolarnog poremećaja od kojeg boluje već 16 godina.

Foto: Arena Hospitality Group

Outsiders – JoomBoosova teen serija s više od 4,5 milijuna pregleda na YouTubeu, jedan od najgledanijih digitalnih sadržaja u regiji koji je ostvario i veliki uspjeh na globalnom tržištu.

Foto: Arena Hospitality Group

Luka Perković Perkz – Hrvatski je profesionalni League of Legends igrač. Profesionalni nadimak mu je Perkz, a od 2015. do 2020. igrao je za tim G2 Esports, s kojim se natjecao na europskom prvenstvu League of Legends i jedan je od najnagrađivanijih i najuspješnijih igrača zapadne Europe i svijeta.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:15 16.01.2023.

Glazbenici GODINE : Tram 11 i " 1 i 1" !!!!!!!!

KA
kažemja
16:41 16.01.2023.

Moji favoriti su Knjaz i Mojmira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije