Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u njemačkoj

Ivana Paradžiković objavila video na kojem se vidi kako se se bori s vjetrom pokraj provalije

Foto: Instagram
1/9
15.01.2023.
u 13:00

Odjevena u pernatu jaknu s kapuljačom i kapom na glavi, te je na nogama imala planinarske tenisice, Ivana je hrabro koračala pokraj provalije, koja je doduše ograđena žicom, ali zbog toga se ne čini ni malo sigurnije.

Urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) objavila je video koji je nastao u Njemačkoj. Ivana je pokazala kako se bori s vjetrom dok hoda, te kako je posrnula i zamalo pala. 

Odjevena u pernatu jaknu s kapuljačom i kapom na glavi, te je na nogama imala planinarske tenisice, Ivana je hrabro koračala pokraj provalije, koja je doduše ograđena žicom, ali zbog toga se ne čini ni malo sigurnije. 

 

- Prohujala s vihorom! - napisala je ispod videa urednica i voditeljica. 

Inače, Paradžiković je na Instagramu nedavno je objavila cijelu seriju fotografija i videa o avanturi koju je preživjela zbog otkazanog leta. Ivana je pokazala kako je uspjela sve organizirati u kratkom vremenu  i kako je po aerodromu trčala na let. 

- Pet ujutro. Taman se spremam izaći, taxi čeka vani...stiže poruka: let je otkazan! I što sad? U hodniku. Lovim susjedov wifi i organiziram sve ispočetka! Kad ovako krene, mora biti avantura - napisala je i pokazala kako radi na aerodromu. Nakon cijele te zavrzlame, urednica i voditeljica otkrila je da je trenutačno u Hamburgu, ali i da je to samo prva postaja njezinog putovanja.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Moodleen
Moodleen
16:00 15.01.2023.

Ajde mi objasnite tko je ta parađikovička? Pa u 365 dana i 365 napisa o njoj, čemu, zašto...? Kaj možda ima zapadnoturske gene, pa je to uvjet? Ono u stilu šuput, pokos-vuković, badrić, celzijus, džoković, vučić i ostali zemljaci...?

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
13:57 15.01.2023.

Koji k… je ovaj članak? Zašto VL piše takve stvari?

GR
grodar
15:56 15.01.2023.

kako je ova naporna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije