Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrat

Val Kilmer: Michael Douglas laže, nije me nazvao već dvije godine

Val Kilmer
Foto: Pixsell
1/3
02.11.2016.
u 10:49

Douglas je u jednom intervjuu rekao kako je Kilmer jako loše jer ima rak grla, no Kilmer negira ove navode

Michael Douglas ovaj je vikend u jednom intervjuu otkrio da njegov kolega Val Kilmer ima rak grla, bolest koju je i on sâm nedavno prebolio. Izjavio je da je Val u jako lošem stanju i da se zbog toga ne pojavljuje u javnosti. Danas se oglasio i Kilmer sa suprotnim tvrdnjama i na svom profilu na Facebooku napisao kako je njegov prijatelj Douglas malo iskrivio pravu istinu.

– Volim Michaela Douglasa, ali on nije dobro upućen u moju situaciju. Zadnji put sam se s Michaelom čuo prije dvije godine kada sam ga tražio da mi preporuči specijalista kojem bih otišao na pregled jer sam pronašao kvržicu na grlu. Išao sam na liječenje i zbog tog problema koji sam imao katkada imam natečen jezik, ali nemam rak grla – poručio je glumac poznat nam po ulozi Batmana. 

Tvrdi da se nije povukao iz javnosti te da je u zadnje tri godine radio na tri filma, a trenutačno promovira svoj film "Cinema Twain" i poziva obožavatelje da dođu na jednu od sljedećih premijera. – Ne znam što je natjeralo Michaela Douglasa da priča ovakve priče u javnosti, ali znam da nije imao loše namjere. Smatram ga i dalje svojim dobrim prijateljem i talentiranim glumcem – kaže Kilmer. 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:20 03.11.2016.

ne znam što tjera poznate ljude da lažu u javnosti o svojim bolestima, nažalost to što su poznati ih stavlja u poziciju da svi prtljaju po njihovim životima, al lagati da ti nije ništa kad je , ravno je gledati čovjeka u oči i raditi budalu od njega lažima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije