Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Situacija je loša

Teška životna borba poznatog Batmana Vala Kilmera

val kilmer
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
31.10.2016.
u 10:20

Michael Douglas ovaj je vikend u intervjuu koji je dao Jonathanu Rossu potvrdio da Val Kilmer ima rak grla, istu zloćudnu bolest od koje je i sam bolovao

– Razlog zbog kojeg Vala Kilmera već dulje vrijeme nema u javnosti jest to što ima rak, istu vrstu raka koju sam ja uspješno prebolio – rekao je Michael Douglas ovaj vikend u intervjuu koji je dao Jonathanu Rossu u Londonu. Kilmeru, poznatom po ulozi Batmana, dijagnosticiran je rak grla. Od iste zloćudne bolesti bolovao je i Douglas prije šest godina. 

– Moje molitve su uz njega jer situacija ne izgleda baš dobro, nadam se njegovu oporavku – kazao je Douglas. Mediji su prije godinu dana počeli nagađati da Val Kilmer ima zdravstvenih problema i to s grlom koje je početkom 2015. godine i operirao. Glumac je tada to negirao i govorio da samo ima nekakvu oteklinu na vratu koja mu otežava disanje. Nisam imao tumor, ni operaciju tumora ili bilo kakvu operaciju. Imao sam određene komplikacije i najbolji način liječenja bio je da budem pod budnim okom liječnika na intenzivnoj njezi u bolnici – rekao je tada.

Tvrdnje koje je Michael Douglas iznio u spomenutom intervjuu još uvijek nisu potvrdili glasnogovornici Vala Kilmera. 

>>Val Kilmer hospitaliziran zbog krvarenja u grlu

 

Have to wear this goofy mustache in public while preparing for my next film... I'll be shooting in NYC!

A photo posted by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

 

#Hawaii

A photo posted by Val Kilmer (@valkilmerofficial) on

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:12 31.10.2016.

Kaj nije poznatiji po ulozi Jima Morrisona? Poznat je po ulozi Batmana isto ko George Clooney.

IM
Immanuell
15:30 01.11.2016.

U Top Gun - u ostvario je ulogu za vječnost (Tom Kazansky - Iceman). Cijela tada turbomlada ekipa na čelu s Tomom Cruiseom bila je fantastična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije