Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak diva

Umro Bubba Smith, Hightower iz Policijske akademije

Liga prvaka
04.08.2011.
u 16:37

Uzroci i okolnosti njegove smrti još nisu utvrđeni, no glasnogovornik policije Richard French izjavio je da zasad nema indicija kako nije riječ o prirodnoj smrti.

Charles "Bubba" Smith (66), jedan od najboljih igrača američkog nogometa koji se kasnije proslavio i na filmskom platnu, posebno u filmskom serijalu "Policijska akademija", pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu.

Uzroci i okolnosti njegove smrti još nisu utvrđeni, no glasnogovornik policije Richard French izjavio je za Associated Press  da zasad nema indicija kako nije riječ o prirodnoj smrti.

Smith je bio prvi izbor na draftu 1966., a tijekom uspješne karijere osvojio je Super Bowl s ekipom Baltimore Colts. Nakon završetka karijere 1976. okušao se u glumi te je široj publici ostao u sjećanju kao policajac Moses Hightower, dobroćudni div opasnog izgleda iz popularnog serijala "Policijska akademija".

Glavni glumac iz prva dva nastavka serijala Steve Guttenberg u izjavi medijima u povodu smrti svog dobrog prijatelja rekao je da je Smithova "velikodušnost bila daleko veća od njegove fizičke veličine".

Komentara 7

NJ
Njamanjam
16:58 04.08.2011.

Počivao u miru Bubba.

DA
danebi
18:20 06.08.2011.

R.I.P

VA
valis
17:10 04.08.2011.

Nekad smo danima cekali da bismo uspjeli kupit kartu i uci u kino pogledati policijsku akademiju ili navaho grom..ili americkog ninđu..na onoj jugo tv nikad nista osim jednih te istih partizanskih filmova nedjeljom do podne u \"dozvolite da se obratimo\" tako da smo i filmova bili zeljni...od tada znam i Bubbu..bio je faca..smijesna faca...danas kad pogledam te filmove nije mi jasno gdje sam se ja to u meduvremenu izgubio..Bubba i ona mala s piskutavim glasicem ..Zbogom Bubba!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije