Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTRA EUROPE

Kreće opsada Splita: Stigli gosti iz Konga, Maroka, Malija, Indije...

Split: Pripreme za Ultra Europe 2018 na stadionu Poljud
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
05.07.2018.
u 19:43

Ima li stranaca već, tako smo se raspitali. Auh, dobili smo odgovor. Pa kako se snalazite? Teško, ali šta ćemo. Pa nek' troše, odvratismo. Ha da!, odgovor je

Saživio je Split s ULTROM, navikao se na nju isto kao što su se ultranauti navikli na Split. Već smo prošle godine zaključili da pritisak na smještajne kapacitete više nije toliki, a isto se nastavilo i ove godine. Pogledate li booking.com, još je osam posto smještaja ostalo u samom Splitu, jednokrevetnih soba ima od stotinjak eura za period od 5. do 9. srpnja, ako se maknete malo dalje i za nižu cijenu možete dobiti i komforniji smještaj.

Ali vidi se isto tako da se kapaciteti naglo pune u posljednja 24 sata. Malo pomalo u Splitu se okupljaju partijaneri, više smo puta objavljivali da dolaze sa svih strana svijeta, no ipak nismo očekivali da će ih biti iz neočekivanih država poput Konga, Maroka, Malija, Indije...

Da, dobro ste pročitali, ima ULTRA svoje fanove i u Kongu. U Splitu ćete ultranaute uočiti po ulicama, pogotovo oko Marmontove, a onda u – lokalnom špeceraju. Jer, nije riva baš jeftina, zapravo je dosta skuplja nego lani, ima, recimo, istaknutih cijena hamburgera od sitne 92 kune.

Točeno industrijsko pivo 22 kune, u malo boljem lokalu iznad rive kvalitetniji njemački pilsner 36 kuna. Pa se zato nemojte čuditi ako u lokalnom dućanu začujete 'Zna li 'ko engleski!?' Ne! Pa kako se bar led kaže? A ajs. Nema led ajs, nema ajs led.

Split: Pripreme za Ultra Europe 2018 na stadionu Poljud
1/7

Ima li stranaca već, tako smo se raspitali. Auh, dobili smo odgovor. Pa kako se snalazite? Teško, ali šta ćemo. Pa nek' troše, odvratismo. Ha da!, odgovor je.

Malih je uličnih restorana opet više nego lani, na nekima vidimo i oznaku tripadvisor, bit će opet spas za umorne partijanere svakog jutra. Pripazi li se malo na cijenu, dobije se pristojno bogati rolani sendvič za 20-tak kuna, ako se ne pazi onda vam je to 38.

Ako biste izbjegli ULTRU jer je utakmica, ne brinite se, gledanje će utakmice biti omogućeno i u prostoru stadiona, aktivirat će se video zid kod jednog od stageova, bit će zanimljivo vidjeti emocije publike, Rusa će sasvim sigurno biti na ULTRI ove godine.

Split: Pripreme za Ultra Europe 2018 na stadionu Poljud
1/7

 

I ove ćemo godine s ULTRINE glavne pozornice s koje će se prvi začuti tonovi hrvatsko-slovenskog dvojca Galantis čuti i glas Damiana Pinta, popularnog ULTRINA najavljivača koji je ponovo splitskim gostom.

Ključne riječi

Komentara 15

IG
Igggy
22:11 05.07.2018.

Priča se da se ove godine don Stojicu na Ultri pridružuje i gospođa Markić. Željka će za ovu prigodu odjenuti bikini a ako je glazba raspameti, Ostat će u toplesu!

MA
marsovac
20:40 05.07.2018.

sigurno misli na inzinjere, naucne radnike i doktore medicine sa diplomom sveucilista Kongo, koji su dosli na luftmadracu ili sa nekim gumenjakom.

MK
mksdk
21:24 05.07.2018.

Bit će AIDS-a, bit će sifilisa, a i hepatitisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije