Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavljuju nove formate

NovaTV objavila podatke o gledanosti svojih emisija; "Kumovi" su apsolutni hit

Foto: Nova TV
1/15
03.11.2023.
u 15:35

Hit jesenske sheme i s prvim danima studenog opravdava titulu najgledanijeg sadržaja na svim televizijama. Riječ je, naravno, o dramskoj seriji 'Kumovi'

Da je najgledaniji i najkvalitetniji sadržaj upravo na Novoj TV, iz dana u dan potvrđuju brojke gledanosti, a upravo prema njima, TOP 3 jučerašnja formata na svim televizijama – ona su Nove TV.

Apsolutni hit jesenske sheme i s prvim danima studenog opravdava titulu najgledanijeg sadržaja na svim televizijama. Riječ je, naravno, o dramskoj seriji 'Kumovi' čije je uzbudljive dogodovštine iz Zaglava sinoć u prosjeku pratilo preko pola milijuna gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 37%. Leđa 'Kumovima' uvjerljivo je držao Dnevnik Nove TV, već 14. godinu najgledanija informativna emisija u zemlji koju je sinoć pratilo u prosjeku 450 tisuća gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 32%. Na trećem mjestu najgledanijih formata dana zasjela je još jedna dramska serija iz radinosti Nove TV, 'Na granici', uz čiju se humorističnu radnju zabavilo gotovo 400 tisuća gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 30%.


 

Nakon uspješnog početka jeseni, te listopada u kojem je od prvog konkurenta bila za 25% gledanija, Nova TV ovim brojkama nastavlja trijumfirati na televizijskom tržištu, a najavljuje i nove formate kojima će, zasigurno, osvojiti srca gledatelja.

Izvor: UMTG; pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+: Period: 2.11.2023., CSHR%                                                           

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije