Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno su bili 9 godina

Tri godine nakon razvoda! Jerko Leko dao blagoslov bivšoj supruzi Ivi Šarić i Bruni Petkoviću

Foto: Instagram, Marko Prpic/Pixsell
1/5
31.01.2021.
u 10:15

"To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima", rekla je Šarić ranije medijima.

Nogometaš Jerko Leko i bivša manekenka Iva Šarić nekad su slovili za najskladniji zvjezdani par, a nakon devet godina zajedništva u ožujku 2018. godine službeno su okončali svoj brak i krenuli svatko na svoju stranu. Prije nešto više od godinu dana Iva Šarić pronašla je novu ljubav u zagrljaju Dinamovca Brune Petkovića s kojim čeka prinovu, a sreću i blagostanje poželio im je i Jerko Leko.

"Da je Bruno Petković izgubio glavu za Ivom Šarić jasno je svima, a kako se priča po kuloarima - za to je dobio i blagoslov kolege, Ivinog bivšeg supruga Jerka Leke", piše RTL.

Iva je s bivšim suprugom, s kojim ima sinove Carlosa i Leona, ostala u dobrim odnosima. "To će nas cijeli život povezivati. U interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima", rekla je Šarić ranije medijima.

Foto: HRT

Prinova bi na svijet trebala stići krajem ožujka. Petković inače rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života priznao je da ga ne smeta što je otkrivena njihova slatka tajna. – Nema veze što ste doznali – izjavio je Dinamovac Petković novinarima Glorije.

Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (32), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine.

Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (8) i Leona (6). S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine, s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju. Tada nam je Slavica rekla da je "od sada Bruno Petković slobodan dečko". Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo.

Komentara 12

MU
Muncimir
10:39 31.01.2021.

Jadni moj Bruno. Mlad i perspektivan a ulovila ga sponzorusa polovnjaca. Kad nema pameti ...

BE
bezvrijedanyugodinar
10:36 31.01.2021.

Imali koji nogometaš, glumac ili pjevač da se nije već razvel a ima manje od 30g. Kakve poruke šalje ovakvi članci mladima?

DU
Deleted user
11:17 31.01.2021.

Čuj blagoslov?ahaha..pa gdje toga ima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije