Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

U ''Najboljim godinama'' Nikolina Pišek kao nimfomanka i pijanica

nikolina pišek
Pixsell
07.07.2010.
u 10:00

Voditeljica Nove TV u seriji će biti supruga Enesa Vejzovića. Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.

Uz Miru Furlan i Enesa Vejzovića, Nikolina Pišek još je jedno pojačanje druge sezone Najboljih godina. Voditeljica Nove TV glumit će nimfomanku koja se pokušava izliječiti od alkohola. Lijepa će Nikolina u seriji biti supruga Enesa Vejzovića, a njezin dečko Kristijan Curavić velika joj je podrška.

Uz kćer Hanu, upravo je Kike njezin najstroži kritičar. Nikolini poseban izazov predstavlja to što glumi 50-godišnjakinju, odnosno od nje se u seriji ne očekuje da pršti seksepilom.

Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.

Ključne riječi

Komentara 2

IJ
ijelakov
11:24 07.07.2010.

do sad su bili pametni glumci . pa gdje ste nju našli pazi seksipina piše da je ona , u čemu ona nije ni za voditeljicu a kamoli više . dajte razmislite možda ima koja bolja ????

OB
-obrisani-
12:43 07.07.2010.

Upisat će tečaj glume i sve će biti riješeno. Jer pravi glumac se postaje za par tjedana. Možda joj se uloga i ne razlikuje od stvarnog života pa joj neće biti teško. Ali da je loša jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije