Naslovnica Showbiz TV

U ''Najboljim godinama'' Nikolina Pišek kao nimfomanka i pijanica

Voditeljica Nove TV u seriji će biti supruga Enesa Vejzovića. Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.
07. srpnja 2010. u 10:00 2 komentara 171 prikaza
nikolina pišek
Foto: Pixsell

Uz Miru Furlan i Enesa Vejzovića, Nikolina Pišek još je jedno pojačanje druge sezone Najboljih godina. Voditeljica Nove TV glumit će nimfomanku koja se pokušava izliječiti od alkohola. Lijepa će Nikolina u seriji biti supruga Enesa Vejzovića, a njezin dečko Kristijan Curavić velika joj je podrška.

Uz kćer Hanu, upravo je Kike njezin najstroži kritičar. Nikolini poseban izazov predstavlja to što glumi 50-godišnjakinju, odnosno od nje se u seriji ne očekuje da pršti seksepilom.

Kako bi što kvalitetnije odradila ulogu, Nikolina je upisala tečaj glume pa je očekivati da će se lako snaći i kao glumica.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • ijelakov:

    do sad su bili pametni glumci . pa gdje ste nju našli pazi seksipina piše da je ona , u čemu ona nije ni za voditeljicu a kamoli više . dajte razmislite možda ima koja bolja ????

  • -obrisani-:

    Upisat će tečaj glume i sve će biti riješeno. Jer pravi glumac se postaje za par tjedana. Možda joj se uloga i ne razlikuje od stvarnog života pa joj neće biti teško. Ali da je loša jest.