Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Tony Cetinski i Stole: 'Dom' je glazbena posveta domu!

Pjesma je u cijelosti emotivna posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazi. Riječ je o staroj skladbi čiju glazbu potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, dok joj je novi aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.
18. svibnja 2020. u 22:00 2 komentara 873 prikaza
Foto: Boris Štajduhar/Marin Jurčević
Pogledajte galeriju 1/10

“Dom” je novi singl i uspješna suradnja dvojca, Tony Cetinski i reper Marin Ivanović Stole.

Pjesma je u cijelosti emotivna posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazi. Riječ je o staroj skladbi čiju glazbu potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, dok joj je novi aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.

Stihovi umjesto klasične ljubavne žudnje, jasno i nedvosmisleno aludiraju na žudnju za zemljom, kućom, domom.

Ideja za pjesmu, potekla je od Tonyjeve supruge Dubravke, a želja je bila da se na neki način potakne ljude da ostanu u svojim zemljama, umjesto da odlaze. Sada nakon cijele ove situacije sa koronom, pjesma nosi pozitivnu energiju, širi ljubav prema domovini i samim ljudima. 

 

U ovoj zemlji
I u srcu mom,
tvoj je dom

Tu gdje proljeće stiže
nakon jesenje kiše
Tvoj je dom…., u ovim se riječima svatko od nas bez problema pronalazi.

'Veseli me suradnja sa Stoletom, kao i sama činjenica da publici predstavljamo pjesmu protkanu ljubavlju i čežnjom, za nečime što nam je svima bitno – a to je dom. U ovim vremenima, upravo nam je dom svima bio 'sigurna luka'. Dragi moji uživajte, kao i što smo i mi, dok smo na njoj radili.', Istaknuo je ovom prigodom Tony.

'Sretan sam što me Toni pozvao za gosta baš na ovoj pjesmi. Surađivali smo i prije petnaest godina na mom albumu “Stole”, za pjesmu “Balkanska ruta”.

U ovo vrijeme ljudima je više nego potrebno slušati glazbu, koja ih motivira da unatoč svim situacijama koje su nas sve zatekle, nađemo motivaciju i ljepotu u svakodnevnim stvarima koje nas okružuju! Volio bih da ovo mladima bude motivacija za ostanak u našoj zemlji.', poručio je Stole.

Pjesma koju možete poslušati na YouTube linku https://youtu.be/l5pMd_aBcY0 definitivno će biti jedan od hitova u vremenu pred nama. 

Autor glazbe: Guido Mineo
Autor teksta: Robert Pilepić
Autor aranžmana: Bojan Šalamon - Shalla
Glazbeni producent: Bojan Šalamon – Shalla
Izvršni producent: Dubravka Cetinski
Tonski snimatelj: Bojan Šalamon – Shalla/Tony Cetinski

upozorava pratitelje Tony Cetinski tvrdi da su mu hakirali profile nakon objava o cijepljenju: 'Neka im Bog sudi' Instagram live Cetinski i Lovren pričali o cijepljenju: Nitko me neće natjerati na nešto što ne želim Tony Cetinski SLUČAJ 'CIJEPLJENJE' Cetinski podiže tužbu: Nemam više namjeru raspravljati s polupismenim bezveznjacima
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom
  • Anitakikica:

    Totalni promašaj kombinacija. Otkud ti ovakva ideja. Nisi nikad napravio nešto ovako loše :( Uložio trud da pokvariš staru verziju????

  • rebel.zg:

    I Toni se pripremio za izbore 👍🏼