Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška

Tereza Kesovija: "Lepa Brena i Čola dolaze mi na koncert"

Tereza Kesovija
Boris Šćitar/VL
13.01.2011.
u 21:00

Na oba koncerta Terezu će pratiti orkestar Camerata Serbica kojim će ravnati Đelo Jusić, autor njezinih pjesama

Stišala se bura oko dva koncerta Tereze Kesovije, a prve reakcije srbijanskih glazbenika zamijenile su one toplije. Tako je našu divu nazvala Lepa Brena i rekla joj da će 23. siječnja s društvom svakako slušati njezin koncert u Sava centru. Sa Zlatibora ju je nazvao i menadžer Zdravka Čolića te joj u njegovo ime poželio još jedan sjajan koncert Čola je Terezu toplo pozdravio, upitao treba li joj što i dodao kako će sve učiniti da i on bude na koncertu.

– Moramo vjerovati u ljubav jer život bez nje ne vrijedi. Najbolji dojam o meni steći će se u Sava centru. To jamčim. Publika će dati ocjenu o ovim riječima. Ne znam lagati kroz pjesme. Zato dođite – pozvala je nedavno Tereza svoju publiku i najavila koncert ispunjen nježnim emocijama.

– Zanimanje za ulaznice je veliko za oba koncerta – otkriva producent Tomislav Kašljević.

Tereza se koncertu pod nazivom “Još se srce umorilo nije” raduje i zbog toga što je posljednji put u Beogradu nastupila početkom devedesetih. Ne čudi da jedva čeka ponovni susret s beogradskom publikom. Kao goste koncerta pozvala je i Lolu Novaković, Biseru i Senku Veletanlić, Nadu Knežević... a, među ostalima, u njezinim će pjesmama uživati i legendarni Mića Orlović. Na oba koncerta pratit će je orkestar Camerata Serbica pod ravnanjem maestra Đele Jusića.

– To je i logično, sve ono što je tijekom godina bilo voljeno i slušano poteklo je iz njegova pera – rekla je Tereza najavljujući spektakl na konferenciji za medije.

Ključne riječi

Komentara 114

AR
ari2011
23:58 13.01.2011.

Pustite je prijatelji,svak ide svome.Nek se ljube,vole i vesele.Kad im zapjeva \"PRIJATELJI STARI GDE STE\" možda se razneže pa joj vrate i gaćice što su ih ukrali iz oplakane spaljene kuće!

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:57 23.01.2011.

Evo....još jedna .

TA
tamniandjeo1
23:44 13.01.2011.

kosovo pa gde si ti meni maleni,buci buci pa sta je sad to ode seve ode i tereza,jos malo pa ces ostati usamljen u svojoj mrznji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije