Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni problemi

Tanja Dragović izmjenjivala nježnosti s mladim nogometašem

story
Foto: story
1/3
20.06.2012.
u 18:09

Supruga Gorana Ivaniševića i nogometaš Marko Šimić snimljeni su kako u automobilu ispred jednog zagrebačkog kafića razmjenjuju nježnosti, donosi tjednik Story

Tjednik Story objavio je danas fotografije na kojima Tatjana izmjenjuje nježnosti u automobilu s deset godina mlađim nogometašem Markom Šimićem. Te snimke, tvrdi Story, potvrđuju gradska šuškanja da je Tanja u vezi sa 24-godišnjim igračem mađarskog kluba Ferencvárosi TC.

Supruga Gorana Ivaniševića i mladi nogometaš snimljeni su u nedjelju navečer ispred zagrebačkog kafića Downtown. Nakon što su izašli iz kafića, kratko vrijeme su se zadržali na parkiralištu u Tatjaninu automobilu gdje se i razmijenili nježnosti.

Ovo nije prvi put da se šuška o ljubavnim problemima Tatjane i Gorana, o njima se pisalo prije šest godina kada je objavljeno da je Goran u vezi s voditeljicom Vanjom Halilović. Bivši tenisač neko se vrijeme izvlačio i govorio da Vanju uopće ne poznaje, ali u veljači 2008. uhvaćeni su zajedno. Nakon toga Tanja ga je izbacila iz stana, a pomirili su se nakon što joj se Goran ispričao javnim pismom.  

 

Komentara 35

DA
darkor31
18:56 20.06.2012.

ovo je strašno!!!!!!!! nisam to očekivao od nje! jadan Goran nije mu lako, a tek nama ostatku nacije koji u ovo vruce doba dana čitamo tu vijest samo još treba da infakt doživimo od brige.

MR
mrAntonio
19:14 20.06.2012.

NIŠTA NOVO , svi ti naši poznati su svi sa svima ko i cigani,samo šta za cro-rome vrijedi ona stara "mi smo naši samo jaši"

VE
velika
18:52 20.06.2012.

sad će valjda Goran nju izbaciti .. a ona na Indexu pročitati pismo kako se kaje ..... i eto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije