Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila u supertalentu

Svi komentiraju fotografije Martine Tomčić koje je uslikao i uredio Marko Grubnić: 'Dalje od ovog nema'

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
02.12.2021.
u 18:20

Njezini pratitelji su se oduševili outfitom i fotografijama, što nisu skrivali u komentarima.

Operna diva i članica žirija popularnog showa Nove TV "Supertalent" Martina Tomčić (46) iz emisije u emisiji očarava gledatelje i pratitelje izgledom i elegantnim izdanjima, a ovaj put se jednim pohvalila i pratiteljima na Instagramu. 

U prošloj emisiji, drugoj polufinalnoj, Martina se pojavila u dugoj elegantnoj zelenoj haljini šireg kroja, a na lijevom ramenu je imala prošivene crne ravne i sjajne detalje. Podijelila je dvije fotografije, jednu s pozornice i jednu za svojim mjestom u žiriju. 

"Ta-daaaa! Druga polufinalna emisija Supertalenta. Crveni gumb stišćem samo za potrebe fotografiranja, u ovoj emisiji isključivo uživam u napretku i kreacijama kandidata", napisala je Martina uz fotografiju koju je objavila, a za koju je otkrila da ju je i ovaj put snimio modni stilist Marko Grubnić. 

Njezini pratitelji su se oduševili outfitom i fotografijama, što nisu skrivali u komentarima. 

"Gasi sve motaj kablove.... Dalje od ovog nema!!! Kakva emisija! Kakav show", "Prepreprekrasna", "Martina, imate jako lijepe haljine", pisali su joj pratitelji. 

Grubnić inače od početka sezone fotografira Martinu, a rezultat ona ponosno objavi na svojim društvenim mrežama. U prvoj polufinalnoj emisiji nastupila je i Anatacha Filimone, Martinin zlatni gumb, a koja je zajedno s još dvoje kandidata izborila prolaz u finale. Drugo dvoje kandidata su rasplesani Plesni studio Korak te markantni akrobatski performer Oleg Tatarynov.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

Komentara 6

KI
kizz111
19:07 02.12.2021.

Nema do pedera

Avatar Tombstone
Tombstone
18:49 02.12.2021.

Tocno. Svi pisu komentare. Jedino kao i u vecernjem cinovnik ostavlja pozitivne a brise negativne, bez obzira sto je negativnih puno vise

DU
Deleted user
19:21 02.12.2021.

htio sam reći nešto o padobranima, ali neću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije