Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi saznajte

Švercerice uspješno prenose Vinkinu robu, ali pogledajte što se još dogodilo "Na granici"

Foto: Nova TV, RTL
1/7
22.10.2018.
u 07:20

Nakon što selom odjekne eksplozija, policajci nalaze Stanu, nasred livade, i Zorku, koja ih uvjerava da je Stana naišla na zaostalo minsko polje.

Akcija šverca je u punom jeku: za izvidnicu su zadužene unuke, Mira, Gordana i Anđelka za prenošenje robe, a Zorka i Stana za diverziju.

Nakon što selom odjekne eksplozija, policajci nalaze Stanu, nasred livade, i Zorku, koja ih uvjerava da je Stana naišla na zaostalo minsko polje. Dok Marko "spašava" Stanu, švercerice uspješno prenose Vinkinu robu, nakon čega Gordana izvlači Miju iz zatvora.

Žene slave uspjelu akciju, kad čuju vijest da su vatrogasci DVD-a Lokvica krenuli u obračun s vatrom u selu Tugare. Lidija se konačno raspadne, sve žene umiru od brige, ali naši junaci vraćaju se neozlijeđeni i ponosni - uspjeli su obraniti Tugare u svom prvom pravom susretu s požarom. Po smirivanju situacije, Zorka se odmah baca na posao – odlučuje se trajno riješiti Marka, ne znajući da on uskoro odlazi u Zagreb. Mate je zabrinut za odnos Kreše i Petre, boji se da će mu sin provesti život u švercu ako ostane s Petrom. Tadija ga tješi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:55 22.10.2018.

Širenje balkanske kulture kriminala u Hrvatskoj. To građani Republike Hrvatske moraju plaćati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije