Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Švercerice uspješno prenose Vinkinu robu, ali pogledajte što se još dogodilo "Na granici"

Nakon što selom odjekne eksplozija, policajci nalaze Stanu, nasred livade, i Zorku, koja ih uvjerava da je Stana naišla na zaostalo minsko polje.
22. listopada 2018. u 07:20 1 komentara 2134 prikaza
Foto: Nova TV, RTL
Pogledajte galeriju 1/7

Akcija šverca je u punom jeku: za izvidnicu su zadužene unuke, Mira, Gordana i Anđelka za prenošenje robe, a Zorka i Stana za diverziju.

Momčilo Otašević Krao sam roditeljima auto, a znao sam i prespavati prvi sat škole

Nakon što selom odjekne eksplozija, policajci nalaze Stanu, nasred livade, i Zorku, koja ih uvjerava da je Stana naišla na zaostalo minsko polje. Dok Marko "spašava" Stanu, švercerice uspješno prenose Vinkinu robu, nakon čega Gordana izvlači Miju iz zatvora.

Slikao gol Dio gledatelja u šoku poziva na bojkot Nove TV, a dio oduševljen

Žene slave uspjelu akciju, kad čuju vijest da su vatrogasci DVD-a Lokvica krenuli u obračun s vatrom u selu Tugare. Lidija se konačno raspadne, sve žene umiru od brige, ali naši junaci vraćaju se neozlijeđeni i ponosni - uspjeli su obraniti Tugare u svom prvom pravom susretu s požarom. Po smirivanju situacije, Zorka se odmah baca na posao – odlučuje se trajno riješiti Marka, ne znajući da on uskoro odlazi u Zagreb. Mate je zabrinut za odnos Kreše i Petre, boji se da će mu sin provesti život u švercu ako ostane s Petrom. Tadija ga tješi.

Adventski ugođaj na jugu
Adventski ugođaj na jugu
Split i Dubrovnik tradicionalno pripremaju veseli program za sve uzraste