Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD KUĆE

Šuput razniježila fanove obiteljskom fotografijom: Njihovo prvo zajedničko jutro!

Foto: instagram
1/9
21.03.2021.
u 13:32

Objavom je fanovima dala do znanja da su ona i beba došle kući te da je sve u najboljem redu. Dječja soba odavno je uređena, a novopečenim roditeljima upravo je postala najvažnija prostorija u stanu.

Pjevačica Maja Šuput (41) jutros je obožavatelje na Instagramu raznježila novom objavom. Naime, pjevačica je objavila fotografiju supruga Nenada (37) i sinčića kojeg je prije nekoliko dana donijela na svijet u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.
Uz fotografiju je napisala: "Njihovo prvo zajedničko jutro. Naše najljepše ikada"

Foto: Instagram/ majasuput

Tako je fanovima dala do znanja da su ona i beba došle kući te da je sve u najboljem redu. Dječja soba odavno je uređena, a novopečenim roditeljima upravo je postala najvažnija prostorija u stanu.
Podsjetimo, Maja još uvijek ne otkriva ime svog sina, ali jasno je prije poroda dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime. Ona i suprug Nenad su ga odabrali, ali čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin na Apgar testu, koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet, dobio je maksimalnu ocjenu. Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama. Nedugo prije poroda Maja je dala i zadnji intervju prije nego što će postati mama, a pred tv kamerama otkrila je kako će uskoro izbaciti na tržište i liniju baby kozmetike.

Ključne riječi

Komentara 9

IJ
I ja tebi
14:35 21.03.2021.

Oždribila se Markova kobila bože sriće u cilom mistu.

RO
roland
14:35 21.03.2021.

Tatarinov je prezime iz Rusije i pripada ruskim muslimanima! Uz To prezime ide ime Bašar, Anvar, Gabib, Maksud, Rizvan i Sagib...

RO
roland
14:40 21.03.2021.

Zumrud, Zagib, Tarlan, Tagir, Sulmaz, Nuriyat, Muslim, Kurban, Alim, Aydar, Zufar, Tulpar...to su strana imena koje ide uz prezime Tatarinov jer je Tatarinov prezime iz Tatarstana, tj Republike Tatarstan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije