Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktualna tema

Sukob mišljenja dviju naših glumica! 'Zbog toga sam kasnila po svoje autistično dijete u vrtić...'

Foto: Instagram
1/10
25.05.2024.
u 12:01

Sukob mišljenja o norijadi imaju dvije poznate domaće glumice - Marijana Mikulić i Bojana Gregorić Vejzović.

Sad već definitivno možemo reći kako su mišljenja podijeljena kada je riječ o norijadi, odnosno Danu maturanata... Jedni ih podržavaju, a drugi su, najblaže rečeno ogorčeni zaustavljanjem prometa i gužvama uzrokovanih "njihovim danom". Glumica Marijana Mikulić na društvenoj mreži nerijetko dijeli vlastite stavove i mišljenja, a sada je otkrila što misli o norijadi koja je održana prošlog petka. 

- Podržavam mladost. Trkače. Hodače. Nek paradira svatko gdje želi. Ali ljudiiiii. Grad blokiran usred dana?! Meni jedno dijete dolazi iz škole u prirodi nakon pet dana. Vrijeme dolaska 12.15, Mažuranac. Drugo dijete je do 12.30 u vrtiću i moram ga uzeti dotad. Jurim u 12 da ga uzmem ranije, da ne kasnim po starijeg Vrijeme fotografije 12.20, ja u koloni koja ne mrda. Nijedno dijete još nisam preuzela jer stojim u mjestu. Nemam gdje ni ostaviti auto pa juriti pješice - napisala je te dodala: 

- Ima nas koji NEMAMO nikog u blizini. Nikog da dojuri umjesto nas. Mora postojati način da se trči, hoda, slavi. Bez da se svima izvan toga onemogući normalan život. Unaprijed isprike svima koji bi se mogli osjećati uvrijeđeni i povrijeđeni. Ja sam kasnila u vrtić po svoje autistično dijete koje me čekalo spremno na dvorištu da ne smeta djeci koja idu spavati! Blokiram komentare na ovu objavu jer me ne zanimaju Hvala! - iskreno je poručila glumica, no ipak, njezina kolegica Bojana Gregorić Vejzović je podijelila sasvim drugačije mišljenje. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/20

 

Podsjetimo, Bojana je pak stala u obranu maturanata, a odraslima je poslala jasnu poruku. - Norijada. Dan kada mladost slavi završetak srednje škole. Ulaze u novo razdoblje svojeg života. Jedan dan u godini kada je za njih, i zbog njih promet preusmjeren na 2 h. Izlazeći s parkinga u RIKVERC osoba je udarila 2 djevojke!?!?! JEDAN DAN U GODINI! Odrasli su nervozni, žale se, jambraju.

 

1/19

 

'Mladost OK ali'. Ma starkelje fakat sram nas/vas bilo! Dosadni ste namčori! Nema ali bar jedan dan u godini - poručila je Bojana. 
Inače, Bojanin 18-godišnji sin Raul je ovogodišnji maturant, a glumica je nedavno na svom Instagram profilu pokazala njegovu majicu za norijadu. Također, Marijana je majka troje djece, a njenom 5- godišnjem sinu Jakovu dijagnosticiran je poremećaj iz spektra autizma. Glumica na svom Instagram profilu tako nerijetko govori o majčinstvu i roditeljskim izazovima.

 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Komentara 10

PO
Polarus
14:12 25.05.2024.

neka... djeco.. slavlli ste svoj dan... sad pametnom glavom dalje...

SE
Serđo23
12:28 25.05.2024.

Cure , ne briga me vaš sukob , ali da si se ti Bojana nekim slučajem rodila u Americi , bila bi daleko najljepša glumica Hollywooda pred onim napuhanim patkama !

Avatar mrIvan
mrIvan
18:13 25.05.2024.

Izolirati ih na Bundeku dan prije, taj dan i dan poslije. Ograditi Bundek bodljikavom žicom. Loviti one koji pobjegnu i utamničiti ih na barem 7 dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije