Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atraktivna voditeljica

Nikolina Pišek javila se rano ujutro i otkrila kako provodi subotu u luksuznoj vili: 'Upozorenje...'

Foto: Instagram
1/7
25.05.2024.
u 10:26

Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram otkrila je kako provodi subotu u svojoj luksuznoj vili i vrtu, a posebna zanimljivost u cijelom susjedstvu je njezina pomeranka Scarlett.

Definitivno jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih domaćih voditeljica - Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram pokazala je kako provodi ovu subotu. Dok je nekim radna, njoj ipak nije pa je tako snimila pogled iz svoje luksuzne vile i vrta, a napisala je sljedeće: - Upozorenje, pomeranac u susjedstvu - i objavila snimku laveža njezine pomeranke Scarlett. U njezinu vrtu nalazi se i bazen koji je još uvijek prazan, no ne sumnjamo da će ga uskoro popularna voditeljica i napuniti pa će i to svojim pratiteljima, kojih broji skoro 130 tisuća, i pokazati...

Podsjetimo, početkom tjedna zgodna je brineta uselila u vilu u podnožju Sljemena i na Instagramu je podijelila nekoliko videosnimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju vilu. Pokazala je kako je uredila blagovaonicu te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako uz stil za modu ima i stila za uređenje interijera. Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili. Potom se ponovno javila te otkrila da je održala prvu zabavu u vili.

 

Foto: Instagram

 

 „Imamo prvi mini party!” pohvalila se voditeljica. Potom je podijelila fotografiju svoje luksuzne kupaonice. „Ovo na svjetlarniku je ptica, sleti mi svako jutro... Ako to ne vrijedi svakog graška znoja uloženog u ovo, ja ne znam što vrijedi. P.S. Ima da se uvalim u ovu kadu prvu put”, napisala je Nikolina na fotografiju. U snimci na Instagram priči podijelila je još neke dijelove interijera.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

No, otkrila je i da u vili još uvijek traju posljednji radovi. Naime, Pišek je podijelila snimku svog doma i otkrila da još uvijek posprema sve nakon useljenja. "Evo, kod mene i dalje nered. Koliko god da se trudim te kutije samo dolaze i množe se. Evo došla su ogledala koja sam naručila prije, ogledala koja su stigla sada ovaj čas i čekaju da budu namontirana. Do tada će čekati ovako spakirana, kao sve što čeka. I tu je nered, stravičan. Još ništa nije našlo svoje mjesto kako bi trebalo, još jedno ogledalo koje čeka svoje mjesto, a mislim da sam ga našla", istaknula je, pa pokazala još jednu sitnicu.

 

FOTO Nikolina Pišek pokazala kako u novoj kući broji ušteđevinu: 'Ima dosta, moram priznati'

1/24

 

"Ovdje smo malo brojili ušteđevinu i izbrojili smo dosta, moram priznati. Tako da isplati se štedjeti ovako, neorganizirano. Malo veša po kuhinji, logično, ali lijepo. Doći će sve na svoje mjesto", rekla je pa pokazala još kutija po podu i kovčega po kući. "More kutija koje me čekaju", istaknula je.

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

 

Komentara 4

PO
Poletarac101
10:38 25.05.2024.

Bratiiiiiić paa dosta više,kaj ke ovo Pišektjedan?

BA
Barcelona85
12:41 25.05.2024.

Pisekica je olicenje onoga kako se zenski rod u vecini odgaja na Balakanu a to je da ne ide bas u neke skole, da se sreduje i dobro bogato uda. Ova kad je napravila ono sto je zapravo ideal vecine zenskog roda na Balkanu ljubomora izlazi iz svih mogucih strana. DA li je zaradila, pa naravno da nije. Tako nije niti bila odgojena. Muskarci se odgajaju da zaraduju i stvaraju i to je ok, ali nije ok ako musko umre prije pa zena sama uziva u tome? Zena je pametnija od vecine onih koje su usle u brakove iz takve kako ti ljubavi pa su ogorcene svojim zivotima i svatko im je kriv nesto.

PE
peroperic410
12:09 25.05.2024.

Trazi se bogat s debelim .. novcanikom i s malim ... mozgom ... brak moguc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije