Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wow

Danas se udaje? Evo gdje će biti svadba Maje Šuput, sve je već spremno

Maja Šuput
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL, Marko Prpić/PIXSELL
1/10
11.05.2019.
u 00:03

Cijela Istra bruji, u vili Menghetti prema se vjenčanje pjevačice Maje Šuput, no njezin zaručnik nije htio otkriti o čemu se radi već je samo rekao da je na putu, prenosi 24sata.

Nakon razuzdanog djevojačkog partyja Maja Šuput dugo nije objavila nikakvu novu informaciju o svojoj svadbi.

Da se nešto događa dalo se naslutiti tek nakon misteriozne izjave njezine menadžerice koja je rekla da ide na dvodnevni put i da neće moći obavljati dužnosti koje inače čini za svoju klijenticu.

Pogledajte galeriju:

Maja Šuput
1/10

Ipak, Istrijani su primijetili da se nešto sprema na imanju Meneghetti, u vili u kojoj su se već vjenčale Severina, ali i Franka Batelić, a posjetila ju je i glumica Salma Hayek dok je snimala film "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Hrvatskoj.

Miss7 doznaje kako će vjenčanje biti danas, u subotu 11. svibnja.

Gosti su navodno već pripremili poklone i uputili se prema imanju.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

Majin zaručnik, Nenad Tatarinov nije htio otkriti što se događa već je tek kratko za 24sata rekao da je on na putu.

Podsjetimo, Maja je nedavno imala djevojačku, a na Instagramu je otkrila da će joj kuma biti Lana Gadža Čermak, bivša djevojka Vedrana Ćorluke, koja je otada otkrila da je trudna. Maju je pratio i prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

 

Komentara 30

Avatar Kaladin
Kaladin
22:00 10.05.2019.

Pravedno je da se u plasteniku vjenča, plastična kakva je.

CH
chambakchelo
22:59 10.05.2019.

Kakvo srozavanje. Kulturoloski nasa drzava je dovedena do dna. Ako ova osoba zauzima medijski prostor u smislu da je ona pjevacica zvijezda onda nema dalje....pa valjda za bit po novinama I televiziji moras imat neke kvalitete ili makar jednu pjesmu. Novinaru ti si novinar isto kao sto je ona pjevacica. Znas li zasto je ona u novinama I da li ti znas ijednu njenu pjesmu ako je ona pjevacica?

DU
Deleted user
21:51 10.05.2019.

A gdje će se slaviti razvod?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije