Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Stručnjak Boris 'oprao' Tamaru i Filipa: 'Ovo uopće nije svrha ovog eksperimenta'

Foto: RTL
1/14
09.04.2024.
u 09:02

On je vrlo dominantan i ti se ponašaš u skladu s njegovim očekivanjama. Ponašaš se kao njegov prijatelj. Vi sudjelujete, ti njega pratiš, a to nije svrha ovog eksperimenta. Vi niste tu došli pobijediti druge kandidate. Došli ste pobijediti sebe, rekao je stručnjak Boris Blažinić.

Tamara i Filip u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu' nimalo ne napreduju. I dalje su prijatelji iako mnogi kandidati tvrde da je njihova kemija vrlo očita te kako im nije jasno kako oni to sami ne vide.

Ovoga su puta stručnjaci odlučili biti malo oštriji prema njima.

"On je vrlo dominantan i ti se ponašaš u skladu s njegovim očekivanjama. Ponašaš se kao njegov prijatelj. Vi sudjelujete, ti njega pratiš, a to nije svrha ovog eksperimenta. Vi niste tu došli pobijediti druge kandidate. Došli ste pobijediti sebe", rekao je stručnjak Boris Blažinić.

"Ne mogu razviti osjećaje za nekoga tko ih ne daje i obrnuto. Ne možemo stvarati nešto što tu trenutačno ne postoji. Iz mojeg kuta gledišta", rekla je Tamara.

"Zašto si se onda prilagodila njemu? Ti imaš svoje želje i potrebe", upitao ju je Boris, na što se ona zamislila.

"Previše se stvari nije poklapalo naspram stvari koje su se poklapale. Prestala sam težiti tom višem odnosu", zaključila je.

1/44

Stručnjake je zanimalo kakvu je promjenu Filip osjetio na sebi, a kakvu na Tamari. Filipu je bilo drago iznenaditi Tamaru s onoliko lijepih iznenađenja, ali ne misli da im se odnos previše promijenio. Stručnjaci su primijetili da je Filip postao nježniji i blaži, što Tamara nije. „Sad da sam nešto blaži, nježniji, osjećajniji, sigurno nisam, nego sam onakav kakav jesam, ali sam pokazao tu stranu Tamari“, rekao je Filip. Oboje su jako dobro odradili zadatke, ali Tamara priznaje da se bojala kako će Filip reagirati na to. Stručnjaci su dali opasku Tamari da se prestane toliko prilagođavati Filipu i njegovu ponašanju. „Prestala sam težiti tom višem odnosu“, rekla je Tamara, a oboje su napisali da ostaju.

Nikolini je ovaj tjedan bilo najteže napisati odluku, ali odlučila je slušati intuiciju. Komentirala je da je Antonov i njezin odnos svakim danom sve bolji, ali naravno na prijateljskoj bazi. Anton je rekao kako je siguran u današnju odluku. Ana i Alen također su se spremali za ceremoniju, a Ana je bila jako ozbiljna. „Jako je teško biti s nekom osobom koja je slaba, krhka… Morate paziti na svaku riječ ili ćete napraviti dar-mar, kolaps, kaos… Jako mi je bilo teško biti svoj kad moram razmišljati o svakoj riječi koju govorim pred njom da je ne bih povrijedio, a onda patimo i ja i ona“, objasnio je Alen, a Ana mu je rekla kako ga zbog svega što je prošla s njim - doživljava kao glumca. „Osjećam da sam ispala naivna jer sam povjerovala da bi mogao nešto drugačije“, kroz suze je rekla Ana.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije