Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Strašna tragedija! Slavni sportaš objavio da mu je preminuo sin star 6 dana: 'Zauvijek ćemo te voljeti'

NHL: Boston Bruins at New York Islanders
Foto: Brad Penner/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
30.06.2021.
u 11:02

"Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", dodao je. Za sada nije poznato od čega je dječak preminuo. Izraze sućuti Pastrnakovoj obitelji uputila je i Udruga igrača NHL-a.

Velika tragedija zadesila je obitelj hokejaša Boston Brunica, Davida Pastrnaka (25). Slavnom sportašu preminio je sinčić Viggo kojeg je njegova partnerica Rebecca na svijet donijela samo šest dana ranije. Tužnu vijest svojim je pratiteljima otkrio putem Instagrama. 

"Viggo Rohl Pastrnak rodio se 17. lipnja, a preminuo 23. lipnja. Imamo anđela koji nas čuva i kojeg zovemo sinom. Zauvijek ćemo te voljeti", napisao je Pastrnak na Instagramu uz crno-bijelu fotografiju.Zamolio je sve i da poštuju njihovu privatnost u ovom teškom periodu. 

Foto: Instagram

"Molimo vas da poštujete našu privatnost dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", dodao je. Za sada nije poznato od čega je dječak preminuo. Izraze sućuti Pastrnakovoj obitelji uputila je i Udruga igrača NHL-a. 

Da očekuje sina hohejaš je otrkio u svibnju ove godine i otkrio koliko se veseli očinskoj ulozi. "Kad dođem kući, uopće ne razmišljam o hokeju, imam druge prioritete. Spremamo se za bebu i ne možemo biti uzbuđeniji... Obitelj će za mene uvijek biti na prvom mjestu", rekao je tad u intervjuu.

NHL: Buffalo Sabres at Boston Bruins Apr 29, 2021; Boston, Massachusetts, USA; Boston Bruins right wing David Pastrnak (88) celebrates his goal against the Buffalo Sabres with center Patrice Bergeron (37) during the first period at TD Garden. Mandatory Credit: Winslow Townson-USA TODAY Sports Winslow Townson
Foto: Winslow Townson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:46 01.07.2021.

Ubilo ga je cjepivo. A to strucnjaci nazivaju "'sindrom dojenacke smrti''....na tisuce novorodjenih beba godisnje umre iz istog razloga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije