Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na gala večeri

Što ti je prijateljstvo! Victoria Beckham i Eva Longoria u istim haljinama

victoria beckham
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/5
17.11.2014.
u 22:50

Eva Longoria i Victoria Beckham na gala večeri u Londonu odjenule su se gotovo iste crne haljine

Poznato je da su Eva Longoria i Victoria Beckham dobre prijateljice, pa nije neobično da dijele sličan ukus za odijevanje. Na gala večeri u Londonu, Eva i Victoria odjenule su se gotovo iste crne haljine.

Pozirajući u naručju pjevača Rickyja Martina, dvije su prijateljice pozirale, no dok je Eva imala svoj široki osmijeh, Victoria Beckham držala se svog zaštitnog znaka te se nije dala smesti i nasmijati.

Gala večer posvećena je prikupljanu novca za ugrožene skupine ljudi, pogotovo djece i žena. Victoria Beckham na gala večeri dobila je priznanje za dobročinstvo, koje joj je uručio Ricky Martin, domaćin večeri.

>>Victoria Beckham proglašena najuspješnijom poduzetnicom Britanije

>>Bogatstvo nekad omražene 'spajsice' sada je veće od suprugova

Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije