Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o porocima

Stephen Fry: Petnaest godina uzimao sam kokain!

stephen fry
pixsell
16.03.2011.
u 08:24

Poznati britanski glumac priznao je da je kokain uzimao da bi se smirio i poboljšao koncentraciju

Britanski glumac Stephen Fry nema dlake na jeziku. Naime, u posljednjem intervjuu hladnokrvno je izjavio da je kokain konzumirao punih 15 godina jer je to bila droga koja ga je uspijevala smiriti.

- Moj hiperaktivni mozak nikad mi nije dao mira, a kokain je bila divna droga koja me uspijevala smiriti. Uzimao sam je kad bih bio sam kod kuće, pomogla mi je u rješavanju križaljki. Sate sam znao potrošiti na to. Mislio sam da mogu lako prestati, ali mi je dugo godina trebalo da se vratim u normalu, izjavio je glumac.

Osvrnuo se i na mračniju stranu slave.

- Nekad te ljudi jednostavno zamrze jer imaš puno novca, vozikaš se u luksuznom automobilu s osobnim vozačem, misle kako si se umislio u svojoj veličini. Nije istina. Nekad bih ja radije hodao, ali mi moje umorne noge to ne dopuštaju, našalio se Fry.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:34 16.03.2011.

Ako je on uzimao 15 godina kokain, ja sam jeo 17 godina bjelu kavu udrobljenu s kruhom a znao sam da moram prestati jer je to za djecu, ali nikako nisam uspio jer mi je to bilo drago. Koji smo smo Stephen i ja ovisnici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije