Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravičan zločin

Srpska glumica koja je nožem ubila mamu i baku osuđena na 30 godina

Foto: Facebook
1/2
26.10.2017.
u 17:31

Teodora Viktorović prije dvije godine nožem je usmrtila mamu Ljiljanu i baku Ivanku. Bila je po dutjecajem alkohola i tableta.

Glumica Teodora Viktorović osuđena je danas na Višem sudu u Beogradu na 30 godina zatvora zbog ubojstva mame Ljiljane i bake Ivanke, prenose svi mediji u Srbiji.

U obrazloženju presude piše da je Teodora ove zločine počinila u trenutku smanjene ubrojivosti, ali bila je svjesna pri tom
da ubila dvije osobe. Ovo je prvostupanjska presuda i tužilaštvo i obrana imaju pravo uložiti žalbu na presudu. Zločin koji je Teodora napravila šokirao je Srbiju prije dvije godine. Kći redatelja poznatog redatelja Olivera Viktorovića i unuka glumca  Mihajla Viktorovića poznatog po ulozi u legendarnoj seriji "Bolji život", mamu i baku je život oduzela mesarskim nožem.

Sve se odigralo u stanu  na Vračaru u kojem je Teodora pod utjecajem alkohola i tableta napala majku i baku. Teodora je u neko doba noći išla pripremiti mlijeko za svoju šestomjesečnu bebu, a mama joj je prigovorila što ju je probudila. Teodora je bila bijesna što se majka buni i zadala joj je nekoliko smrtonosnih  uboda, a potom je napala nožem i baku. 

Tijekom ispitivanja rekla je kako se s majkom stalno svađala te da je mama bila prezahtjevna i više nije to mogla izdržati. - Ispričavam se svima koje sam povrijedila, ali na kraju ću ipak ja najviše patiti - rekla je tada.

Teodora je na akademiji dramskih umjetnosti bila u klasi glumice Mirjane Karanović, a nakon što se zločin dogodio Mirjana je rekla kako jeTeodora bila nježna ali nesigurna osoba jer je odrasla u obitelji u kojoj je tata alkoholičar a mama bezosjećajna žena.

1/11

Komentara 7

ME
Menjik
17:50 26.10.2017.

koga briga za nju?

BE
beitsche
18:53 26.10.2017.

Hvala vam na ovako poucnim clancima.uistinu imate vrhunski svakodnevni odabir sto se dogada kod bugara

AM
Axis Mundi
19:28 26.10.2017.

kakve veze ima galerija slika sa Olivijom Wilde s tekstom o Teodori Viktorović? i molim vas, Večernji, dajte revidirajte stranicu pa da tekstovi budu čisti i bez ovih slika i linkova za druge članke ispod, nikako to ne izgleda ii ne znaš što čitaš. hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije