Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Špiček je drastično promijenio imidž i pokazao je koliko je kilograma izgubio

Tri, dva, jedan - kuhaj!
Foto: RTL
1/6
30.11.2020.
u 11:39

Poznati kuhar je otkrio koliko je kilograma skinuo u zadnjih godinu dana i kako mu je otkako više ne radi.

Na male ekrana stiže nam blagdansko izdanje kulinarske emisije "Tri,dva, jedan - kuhaj!" u čijem žiriju ćemo gledati Željku Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka. Na fotografijama sa snimanja novih emisija naš proslavljeni chef Špiček pokazao je svoj novo imidž i očito mu je kolega Pažanin bio uzor jer je poput njega pustio brkove i bradu, a izgleda da je i izgubio nekoliko kilograma.

-  Mogu reći da sam do sada izgubio deset kilograma, ali ne pridržavam se sada nekakvog režima. Ne jedem slatko, no to ću si priuštiti za Božić i ovako neke blagdane. Tada volim pojesti malo makovnjače i orehnjače. Pazim da preko tjedna ne jedem puno mesa i ugljikohidrata, radije kuhamo variva, a onda si za vikend dopustim malo više - rekao je Špiček za 24 sata. Svoju prehranu je malo promijenio jer je krajem 2018. godine bio u predinfarktnom stanju do kojeg su ga dovele loše životne navike, stres i visok šećer u krvi.

Foto: RTL/Screenshot

Pozlilo mu je dok je spremao novogodišnju večeru u restoranu Magazinska klet nakon čega je završio u bolnici. Tamo je ustanovljeno da je u predinfarktnom stanju - zbog stresnog načina života. Njegova supruga i djeca potrudili su se da Špiček usvoji zdrave navike i kad se vratio iz bolnice dočekali su ga s hladnjakom punim povrća i voća. Špiček više ne radi u restoranu i to je sigurno smanjilo razinu stresa kojoj je prije bio izložen svaki dan.

-  Sada radim prema potrebi, kada me netko zove. Držim se, ali ugostiteljstvo je u krizi, ne dobivam ponude za stalno zaposlenje. Nažalost, takva je situacija. No ja sam u redu što se toga tiče, imam puno vremena za sebe, puno sam s roditeljima - kaže kuhar.

Ključne riječi

Komentara 2

AD
adminka
12:08 30.11.2020.

Bravo Špiček!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije