Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Snimala je majku kako ju zlostavlja, pa ušla u reality: Kako je kći političarke postala tinejdžerska zvijezda

Foto: Profimedia
1/4
21.02.2021.
u 17:15

Naime, Claudia je postala poznata upravo zato što je objavljivala videe svađa s majkom čiji rezultat je često bio i dolazak policije. Conway je snimala majku koja ju je navodno zlostavljala fizički i verbalno.

Nema puno tinejdžera na svijetu koji u posljednjih godinu dana nisu čuli za Claudiju Conway. Claudia je kći bivše savjetnice Donalda Trumpa, Kellyanne Conway koja je u vrijeme dok je njezina majka bila u Ovalnom uredu svakodnevno na trenutačno među tinejdžerima najpopularnijom društvenom mrežom, TikToku objavljivala videe o suživotu s majkom koja je Trumpov pristaša i ocem Georgeom koji je veliki protivnik bivšeg američkog predsjednika.

No, ovaj put je mnoge iznenadila odlučivši se pojaviti na audiciji za Američki Idol, franšizu natjecateljskog realityja koje već neko vrijeme gubi relevantnost, pogotovo zato što je ušao 20. sezonu. Mnoge je to začudilo jer videi koje je objavljivala nisu bili tipično tinejdžerski i humoristični kakvi su na toj mreži popularni. Naime, Claudia je postala poznata upravo zato što je objavljivala videe svađa s majkom čiji rezultat je često bio i dolazak policije. Conway je snimala majku koja ju je navodno zlostavljala fizički i verbalno.

Bez zadrške je psovala svoju kći koju je potom i zarazila koronavirusom koji je dobila od Trumpa na jednom skupu na kojem nitko nije nosio maske za vrijeme pandemije. Nije tu bilo riječi o idili privilegirane dobrostojeće američke obitelji iz predgrađa, već o narušenim odnosima zajednice pred raspadom. No u jednom trenutku sve se preokrenulo. Prije mjesec dana, naime, Kellyanne je na svom Twitteru objavila fotografije svoje maloljetne kćeri potpuno gole. Claudia, koja je do tada bez zadrške prozivala majku na društvenim mrežama, obratila se pratiteljima jednim videom, rekavši kako više ne želi voditi bitku s majkom koja bi mogla završiti u zatvoru ako se ovakva situacija nastavi. 

- Svađamo se kao i sve druge majke i kćeri - kazala je Conway i ostavila gorak okus u ustima mnogima koji nisu mogli shvatiti zašto više ne želi slobodno govoriti protiv svoje obitelji kao što je činila ranije, pogotovo zato što je jednom kazala da nikada neće prestati svojom voljom. Njezina majka nikada se niej oglasila oko te sitaucije, a ni njezin otac, te su se internetom širile pretpostavke da je Conway hakirana.

No, onda su krenule najave za 'Američki Idol', a  mnogi su prepoznali lice koje su svakodnevno gledali u tekstovima o Trumpu i njegovoj savjetnici. 

Claudia je potvrdila da ovo označava početak novog poglavlja u njezinom životu. Kada se pojavila pred žirijem u kojem je bila i pjevačica Katy Perry na njihovo pitanje je li dobro odgovorila je kratko: ''Ne, ali jesam". 

Perry, koja je s glumcem Orlandom Bloomom nedavno dobila dijete joj je objasnila kako je važno pronaći sebe u obitelji u kojoj je nekoliko javnih osoba. Katy ju je dosta propitkivala o životu, navodeći ju da kaže da je sada u boljim odnosima s majkom, koja se kasnije javila preko videopoziva i rekla kako voli Claudiju a mnogi su nakon premijere dosta kritizirali taj potez napomenuvši kako je riječ o iskorištavanju maloljetnice koja je u formativnim godinama i teškoj obiteljskoj situaciji. Sama Claudia se javila na Twitteru kazavši kako želi postati pjevačica svojim zaslugama, te da već nekoliko godina ide na satove pejavnja te da radi sa vokalnim trenerom, a zbog 'zlatne karte za Hollywood' koja u showu označava prolaz bila je presretna.

Foto: Profimedia

 

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
00:43 22.02.2021.

Najjadniji, najlazniji i najbesmisleniji clanak u sada vec dugoj povijesti istih u vecernjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije