Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 25. do 29. srpnja

Smoove & Turell na drugom Crossover Festivalu u parku Ribnjak

07.06.2018.
u 14:24

Domaći i strani gosti imat će tako priliku 27. srpnja slušati planetarno poznati Dj duo 'Smoove&Turell' s hitovima kao što su 'Hard work', 'Slow down' ili ' I'm a man'.

U parku Ribnjak od 25. do 29. srpnja održava se drugi Crossover festival Zagreb u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Riječ je o međunarodnom glazbenom festivalu na kojem su pomiješani različiti glazbeni žanrovi, kulture i jezici. Uz ponajbolje domaće jazz bendove, u pet dana festivala u zagrebačkom parku od 17 sati na pozornici će se izmijeniti bendovi iz Nizozemske, Italije, Kosova, Srbije, no najveće zvijezde ovogodišnjeg Crossovera dolaze iz Velike Britanije. Domaći i strani gosti imat će tako priliku 27. srpnja slušati planetarno poznati Dj duo 'Smoove&Turell' s hitovima kao što su 'Hard work', 'Slow down' ili ' I'm a man'. 

Nakon prošlogodišnjeg uspješno održanog festivala, ove godine htjeli smo podići ljestvicu i još kvalitetnijim izvođačima zahvaliti se publici. Lani je festival u pet dana posjetilo više od pet tisuća posjetitelja, a ove se godine nadamo da će se taj broj udvostručiti – kazao je glazbeni urednik festivala Marin Levaj, poručujući da Zagreb ima publike i prostora za kulturan sadržaj koji prati svjetske trendove. 

Baš kao i lani, i ove godine nastupit će desetak izvođača: od romskog sastava s Kosova 'Gipsy Groova', Nizozemski Eargounatsi, domaćih Jam Bucket i Mimika Orchestra do Techno Vikinga iz Pule. Osim odlične glazbe, posjetitelji će moći uživati i u bogatoj gastro ponudi. Ulaz na festival je za sve posjetioce besplatan. 

- Park Ribnjak je jedan od najljepših zagrebačkih parkova i baš zato smo se trudili posjetiteljima pružiti priliku da u njemu uživaju. Parku smo dali dodatnu atmosferičnost kroz scenografiju festivala.  Sam park je po sebi najbolja scenografija, a mi smo dodatno kroz šarene detalje u kombinaciji s rasvjetom naglasili krošnje i sam prostor parka. Također, šankove smo smjestili u urbane, prozračne module koji su idealni za zabavu na otvorenom. – rekla je Slavica Olujić Klapčić iz agencije Katapult event koja je organizator Crossovera

Novost ovogodišnjeg festivala jesu i after tulumi koji se održavaju u petak i subotu, 27. i 28. srpnja u Kaptol Boutique Cinema uz kultnog DJ-a Ozrena Kanceljaka. 

- Suradnja s Crossover festivalom je logičan spoj zaista prekrasnog boutique festivala koji nas je prošle godine oduševio u našem susjedstvu i najljepšeg boutique kina u ovo dijelu Europe koje njeguje kako filmski program tako i događanja u WOW baru. U više od godinu dana koliko postoji kino, realizirali smo niz koncerata i filmskih festivala s našim partnerima tako da je povezivanje s Crossover festivalom novi moment kojem se jako veselimo kao službena lokacija after partya – istaknula je Maja Valjak Nagy, voditeljica programa u Kaptol Boutique Cinema & Bar. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije