Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radosna vijest

Sjećate li se Miss Hrvatske 2006. godine? Čuva svoju privatnost, ali jednu lijepu novost ne skriva

ARHIVA - Zagreb: Prijatelji i poznanici predstavili natjecatelje reality showa Farma
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
13.11.2022.
u 13:01

Ivana Ergić i njezin partner Nikola Šulentić imaju puno razloga za slavlje, ali bivša misica o svom privatnom životu ne voli dijeliti puno detalja.

Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ima razloga za slavlje. Ivana i njezin partner Nikola Šulentić uskoro će postati roditelji, doznaje Story. Ivana, koja je bila proglašena za Miss Hrvatske 2006. godine svoj privatni život zadnjih godina drži podalje od javnosti.

O svojim ljubavima nije nikada puno pričala, ali je poznato kako je dugo godina bila u vezi s bivšim vaterpolistom i poduzetnikom Marinom Cvitanom. Upoznali su se u jednom klubu u Vodicama i dugo su bili u vezi, a kada je u jednom od intervjua odgovarala na pitanje o braku 2017. godine, rekla je kako o vjenčanju baš ne razmišlja. 

- Možda da je nešto na početku, možda bih bila ushićena nekim vjenčanjem, sad mi je to nekako glupo, ne znam, nema mi smisla, tako da ne bih još. Ne vidim se u braku, glupo je to možda reći, ali još se ne osjećam kao nečija žena - izjavila je tada, a dvije godine kasnije saznalo se kako s Marinom nije više u vezi. Manekenski posao ostavila je iza sebe i zadnjih godina posvetila se izradi lampi, a kako je rekla u jednom intervjuu pojavljivanje u medijima bila je za nju nužna posljedica titule koju je nosila te nikada nije bila željna pažnje.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog filma u centru Zagreba 

Ključne riječi

Komentara 2

PO
poluvodič
15:12 13.11.2022.

Najprosjecnija žena ikad, po ničemu se ne ističe osim po kratkoj kosi.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:27 13.11.2022.

Mice mace i ja silvester macak. 🥰

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije