Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazba joj daje vjetar u leđa

Sjećate li se Kim? Prije 12 godina pobijedila je u showu, sada je prvi put pokazala roditelje, a evo i što radi danas

Kim Verson
Foto: Promo
1/10
12.08.2022.
u 08:00

Mlada kantautorica Kim Verson prije 12 godine je pobijedila u RTL-ovom showu ''Zvijezde pjevaju''. Nakon show nastavila je graditi karijeru, snimila je album za djecu i mlade, a kako kaže nastoji ostati vjerna sebi, stvara, kreira, piše i živi glazbu.

Mlada kantautorica Kim Verson prije 12 godine je pobijedila u RTL-ovom showu ''Zvijezde pjevaju''. Nakon show nastavila je graditi karijeru, snimila je album za djecu i mlade, a kako kaže nastoji ostati vjerna sebi, stvara, kreira, piše i živi glazbu. Prije nekoliko dana objavila je i sliku na kojoj su njezini roditelji koje je prvi put pokazala na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Verson (@kim.verson)

 

- Jako puno sam naučila i naravno učim još uvijek. Ono što bih možda izdvojila kao jednu lekciju je to koliko se zaista glazbenici moraju potruditi sasvim sami, uz godine i godine truda, talenta, prolivenog znoja da bi njihov rad došao na pravi način do izražaja. Ja sam otpočetka imala dobar start i uspjela sam nekako zadržati taj segment prepoznatljivosti pa samim time mogu reći da sam po tom pitanju imala sreće - rekla je Kim u razgovoru za RTL.

Kim se osvrnula i na sudjelovanje na Dori 2019. godine. Smatra da je to bilo poučno, ali i vrlo stresno iskustvo koje će uvijek pamtiti.

Glazba joj već godinama pruža terapeutski osjećaj i daje joj vjetar u leđa.

-Moj poziv oduvijek je bila glazba. U jednom trenutku konačno sam priznala samoj sebi da se ne trebam toliko preispitivati zato što nisam slijedila neke određene kalupe u koje se svrstava društvo. Po meni je najveći smisao raditi ono što istinski voliš u životu, a da pritom možeš neopterećeno živjeti. Za sve je potrebno puno vremena, istinske vjere i upornosti- zaključila je Kim te otkrila kako su joj roditelji oduvijek bili najveća podrška i oslonac te kako bez njih ne bi bila tu gdje je sada, a potom se osvrnula i na ljubavni status i korištenje Tindera.

- Nisam nikad imala potrebu za tom vrstom upoznavanja. Inače sam malo staromodniji tip osobe pa mi je vrlo bitan taj prvi (sudbonosni), opipljivi kontakt i komunikacija uživo.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije