Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradila milijun funti

Bivša pop zvijezda (41) prodaje svoje golišave slike kako bi platila račune, a paparazzi su je sada uhvatili na plaži

Foto: Profimedia
1/11
11.08.2022.
u 15:50

Glazbenica je plažom prošetala u plavom kupaćem kostimu, a kasnije je surfala na daskama s djecom.

Bivša pjevačica Atomic Kittena Kerry Katona (41) ne srami se svojih nesavršenosti. Najnovije fotografije s odmora na kojemu uživa sa zaručnikom Ryanom Mahoneyjem i djecom Heidi i Maxom pokazuju kako bez srama uživa na plaži. Glazbenica je plažom prošetala u plavom kupaćem kostimu, a kasnije je surfala na daskama s djecom.

Foto: profimedia

Inače, Kerry je još još 2020. godine pokazala da voli svoje tijelo tako što je počela dijeliti svoje ekskluzivne fotografije na platformi OnlyFan, a sve jer si više nije mogla priuštiti plaćanje stanarine. Tim objavama navodno je zaradila i milijun funti.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga tko je bio na obje strane medalje - otišla u stečaj, postala milijunašica, pa ponovno završila u stečaju i ponovno postala milijunašica. Tko to radi? To je do OnlyFansa i ovih beba! Jako sam zahvalna na njima! Bila sam na rubu svog trećeg bankrota za vrijeme prvog lockdowna, bilo je tako teško. I tada mi je pala na pamet ideja da otvorim račun na OnlyFans i sada mi je jako drago što sam to učinila", izjavila je Kerry za britanski medij Mirror.

Zbog financijskih problema u kojima se našla bila je prisiljena prodati i dragocjeni vjenčani dar svog bivšeg supruga Briana McFaddena kako bi pokrila troškove stanarine.

"Nisam mogla platiti ni stanarinu. Imala sam veliki džuboks koji sam dobila od Briana, u njemu je bila sva moju omiljena glazba. No nisam si mogla priuštiti plaćanje stanarine, pa iako vrijedi oko 16 tisuća funti, morala sam ga prodati za 1900 funti", objasnila je.

VIDEO>>Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 2

IP
info_punkt
17:45 11.08.2022.

ak je ova zaradila milijun funti na golim slikama, dođe mi da se i ja idem slikat gol

Avatar drug Joža
drug Joža
16:59 11.08.2022.

A da odeš raditi nešto konkretno? To ti ne pada na pamet? Rađe golotinja dok na naiđe dovoljno bogat zaručnik...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije