Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je jako vezana za njega

Tužni dani za Olju Einfalt, preminuo je važan član njene obitelji: 'Posljednih mjeseci počeo se gasiti'

Split: Olja "vampirica" osuđena, prijeti joj zatvor ako u roku od dvije godine ne vrati milijunski iznos
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/9
11.08.2022.
u 17:50

Naime, nakon što joj je umro suprug, ostala je bez još jednog važnog člana obitelji i velike podrške. Njen otac Boris preminuo je u Njemačkoj.

Olja Einfalt, splitska Vamprica koju je javnost zapamtila po osebnom modnom izričaju i sudjelovanju u RTL-ovim reality showovima kao što su 'Večera za 5' i 'Ljubav je na selu' proživljava teške trenutke. Naime, nakon što joj je umro suprug, ostala je bez još jednog važnog člana obitelji i velike podrške. Njen otac Boris preminuo je u Njemačkoj. 

- Prije nekoliko godina imao je moždani udar i više nikad nije bio isti. Posljednih mjeseci počeo se gasiti... Žao mi je što nisam uspjela biti uz njega kad je odlazio. Nedavno sam ga posjetila i sretna sam jer je znao koliko ga volim - kazala je Olja za Slobodnu Dalmaciju. 

Reality zvijezda i njena sestra bile su jako vezane za oca, a ona je kazala da se osjećala kao da joj se svijet srušio kada je čula ovu vijest.

Einfalt je ranije Iskreno progovorila i smrti supruga koja ju je potpuno dotukla.

- Dugo smo bili u braku. Marko je bio moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav. Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom. Mučilo ga je što je založio stanove roditelja ne bi li spasio što se spasiti da. Obitelj nas je okrivila da smo sve uništili, to ga je užasno grizlo. Prije smrti dosta se promijenio i povukao u sebe. U godinu dana se razbolio, dobio je karcinom pluća, iako je prestao pušiti deset godina prije smrti. Nije se mogao pomiriti s time da odlazi. Bila sam cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovali smo da će se izvući - kazala je Olja i dodala kako je još uvijek u kontaktu sa suprugovom majkom koja živi prvenstveno za njihovu kći koja trenutačno studira u Londonu. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Komentara 2

DU
Deleted user
18:43 11.08.2022.

Žao mi je, svakako. Iskrena sućut. A sad neka netko kaže tko je ona?

GM
gmižić
18:20 11.08.2022.

Rubrika " Za one koji traže više"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije