Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA SERIJA

Sjećate li se Džebrice iz 'Lud, zbunjen, normalan'? Evo kako danas izgleda

Igor Šparavalo kao Džebra Fazlinović
Foto: Screenshot
1/9
07.01.2023.
u 20:00

Lik Džebre pojavljuje se u tri faze odrastanja, tako da je jedan od glumaca i Igor Šparavalo, a kasnije ga glumi Tarik Džinić. Tarik je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa mladim kolegom.

Popularna serija ”Lud, zbunjen, normalan” osvojila je srca mnogih. Dogodovštine tročlane obitelji Izeta, Faruka i Damira uvijek prate neke drame. Damir u kasnijim epizodama postaje otac, te ga Izet nasamari i sam odredi ime djetetu. Damirov sin, Farukov unuk i Izetov praunuk dobiva ime Džema Branko Fazlinović, ili Džebra. Međutim, i Damira zadesi ista sudbina da dijete odgaja bez majke, te oni postaju porodica četiri muškarca.

Lik Džebre pojavljuje se u tri faze odrastanja, tako da je jedan od glumaca i Igor Šparavalo, a kasnije ga glumi Tarik Džinić.
Tarik je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa mladim kolegom.

Foto: Instagram

- Rubrika otkrivamo: Novi i stari Džebra su dvije osobe, napisao je Tarik u opisu fotografije.

Podsjetimo, serija "Lud, zbunjen, normalan" počela se emitirati 2007. a do lani je emitirano 309 epizoda u 13 sezona. Nakon smrti glumca Mustafe Nadarevića, kojeg smo u seriji gledali kao Izeta Fazlinovića, autor serije Feđa Isović donio je odluku kako se serija više neće snimati. 

– To smo odlučili odmah nakon što je Mustafa Nadarević preminuo, ali sada je to konačno – rekao je lani i dodao kako je on već prije napisao kraj serije, ali smrt glavnog i omiljenog glumca dovela je do definitivnog prekida. 

– Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je s Mustafinom smrću ona naprasno završena. Nikad gledatelji neće biti u prilici vidjeti kako se serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitirati – rekao je Isović za Dnevni avaz.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
23:50 07.01.2023.

Ne znam jesam li lud, zbunjen, ili normalan, ali za tu Džebricu nikad nisam čuo.

DU
Duupin
07:06 08.01.2023.

Kako bi dan izgledao da nisam imao ovu informaciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije