Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Odnosi su sve napetiji, svi kandidati okomili se na jedan par: 'Tu stvarno ne znaš tko laže, tko ne laže… '

Foto: RTL
1/4
27.05.2024.
u 13:20

Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip.

U prethodnoj epizodi 'Braka na prvu' gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje odluke dvaju parova, a danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' ili završiti svoju priču.

"Bez obzira na Klarine godine, smatram da u nekim situacijama dosta zrelo djeluje i ponaša se, a opet s druge strane, ima kratak fitilj, jako je temperamentna isto kao i Lovre, što im je zajednička crta i to ih je dosta i razdvajalo u nekim trenucima“, rekla je Renata. Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip.

VEZANI ČLANCI: 

"Tjedan prije izgledali su dosta bolje, vidio se pomak“, komentirao je Marko Renatin i Josipov odnos te dodao da mu je posebno zabavno slušati Danijelin i Alanov razgovor sa stručnjacima. „Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća, tko laže, tko ne laže… Ne možeš ih pohvatati i da hoćeš! Jako zanimljiva priča“, rekao je Marko, a Filip dodao: „Oni su kao neki psihološki triler. Nikad ne znaš što će biti, ne znaš što se događa.“

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Hoće li Josip vratiti osmijeh na lice, ima li nade za Klaru i Lovru, na što su sve spremni Mura i Marko, a što Alan zapravo želi - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u!

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi – jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije