Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenađuje transformacijom

Liječnica Petra iz 'Braka na prvu' skinula je 15 kg, a sada otkrila što je točno jela kako bi to postigla

Foto: RTL
1/19
27.05.2024.
u 10:42

Potpuno se promijenila od kad smo ju prvi put vidjeli u realityju. Kaže da je tada imala najviše kilograma u životu, a uspjela je skinuti 15 kg, te sada ima 58.

Liječnica i influencerica Petra Meštrić, koju smo upoznali u RTL-ovom showu "Brak na prvu", svakodnevno iznenađuje svojom transformacijom. Potpuno se promijenila od kad smo ju prvi put vidjeli u realityju. Kaže da je tada imala najviše kilograma u životu, a uspjela je skinuti 15 kg, te sada ima 58. 

- Za vrijeme snimanja 'Braka na prvu' imala sam najviše kilograma u životu, a to je bilo 74. Krenula sam na dijetu i lagano vježbati, već sam pred kraj snimanja "pala" na 72. U tih dvije godine (do sada) smršavjela sam oko 15 kg i sad imam 58 kilograma - rekla je Petra za RTL.hr

Dodala je da ne podnosi restrikcije, da je jela sve, ali u manjim količinama. 

- Ja sam osoba koja ne podnosi restrikcije. Volim dobro jesti više od ičega. Kad sam u restoranima, jedem doslovno sve što mi se u tom trenutku jede, ali u manjim količinama od onoga što bih nekad pojela. Kad ne jedem u restoranima, doma spremam isključivo meso na papiru za pečenje iz pećnice uz neku salatu (zelenu, kupus, ciklu...). Kuham i takozvane "juhe", to jest povrće na vodi sa začinima. Obrok mi zna biti i tuna s posnim sirom i tako jednostavniji recepti bazirani na izvoru proteina uz povrće.

VEZANI ČLANCI:

U vezi je i zaljubljena, no, karijera i posao je u životu najviše ispunjavaju. 

- Nije, razlog je karijera, posao. To je ono što me "drži" i ispunjava u životu. Billboard za rođendan bio je prekrasno iznenađenje, epizoda "Braka na prvu" prikazivala se na tv-u na moj rođendan. Pacijenti su mi pjevali na poslu "sretan rođendan" jer su vidjeli u medijima. Ljudi me prepoznaju na ulici, planiram nove projekte. Kako bi rekla poznata pjesma 'Malo mi za sriću triba'.

Otkrila je i svoje dojmove o Klari i Lovri. 
- Jesam, jako mi je drago i velika čast što su nas pozvali. Tog dana sam upoznala Lovru i Klaru koji su oboje jako dobri mladi ljudi. Za Klaru se ispostavilo da je moja susjeda, živi u zgradi do moje, a to prije snimanja nisam znala. Sad mi je drago da ponekad mogu s njom popiti kavu u kvartu - rekla je liječnica i nastavila: 

 

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

1/72

- Što se tiče njih dvoje, analizu sam dala još na snimanju i ostajem pri tome. Što se tiče ostalih parova, primijetila sam da su većina kandidata jake ličnosti i tu često dolazi do sukoba zbog različitih karaktera. Ipak, nadam se da im je sad za vrijeme emitiranja, a i nakon da će im mnoge stvari biti jasnije i da će nešto pozitivno naučiti iz ovog iskustva. Za neke kandidate se zaista nadam da su ostali zajedno, a neki mi imaju i predispozicije za kvalitetno prijateljstvo. Definitivno bih im svima poručila da maksimalno uživaju u ovim trenucima - zaključila je. 

VIDEO Maja Šuput nastupala na Radićevim danima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije