Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WOW

Pjevačica objavila nove fotke koje oduzimaju dah: 'Kakvo tijelo imaš!'

Foto: Instagram screenshot
1/11
27.05.2024.
u 22:20

Nicole Scherzinger sa zaručnikom je usijala društvene mreže, a sve zbog plesnog videa u kojemu pokazuju svoje idealne figure.

Američka pjevačica Nicole Scherzinger raspametila je obožavatelje u kupaćem kostimu, a na društvenoj mreži Instagram podijelila je video kako sa zaručnikom Thomom Evansom pleše. On je naime zaplesao s njom bez majice, a osim plesnim koracima, pohvalio se i trbušnim mišićima. - Izađite iz svojih glava i uživajte u trenutku! Stvorite vlastite dobre vibracije - napisala je u opisu objave popularna pjevačica Nicole koja će uskoro proslaviti svoj 46. rođendan. 

"Kada odrastem, želim biti tijelo Nicole Scherzinger", "Taman sam pomislio da te ne mogu jače voljeti", "Nicole ne može biti više seksi od ovog, ludilo", "Kakvo tijelo imaš, a bikini je top", nizali su se komentari. Podsjetimo, pjevačica je sretne vijesti o zarukama podijelila na svom profilu na Instagramu. Objavila dvije fotografije s putovanja na Havaje gdje ju je zaručnik iznenadio s prstenom na plaži, a ona oduševljenje nije mogla sakriti.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Nicole i Thom koji je bio škotski ragbijaš i model upoznali su se 2019. godine kada je ragbijaš sudjelovao u ''The X Factor: Celebrity'' s bendom Try Star. Neko se vrijeme šuškalo o njihovom prekidu, ali su oboje potvrdili da su još uvijek u vezi. Naime, ona ranije i nije imala velike sreće u ljubavi. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

Inače, Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

 

VIDEO: Sea Star zaplesao "Rim Tim Tagi Dim" uz Baby Lasagnu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije