Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Magic tour

Severinu sljedeći mjesec očekuje mnogo bolova u mišićima

14.10.2019.
u 13:03

Pjevačica je počela s plesnim treninzima za svoju turneju koja počinje 16. studenoga u Splitu.

Do početka velike i najspektakularnije Severinine turneje do sada, pod nazivom ''The Magic Tour'', ostalo je samo malo više od mjesec dana. Pripreme su u punom jeku, čak 100 ljudi uključeno je u organizaciju, koji rade sve kako bi publici omogućili noć(i) za pamćenje, koje će se još dugo prepričavati.

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta definitivno će biti fantastične plesne koreografije, u kojima će sudjelovati najboljih 18 plesača iz cijele regije, izabrani na audiciji, na koju se prijavilo njih čak 100. Upravo 18 odabranih, svakodnevno radi na zahtjevnim koreografijama, u kojima, naravno, sudjeluje i sama Severina, baš kao i na prošloj turneji ''Dobrodošao u klub'', na kojoj su mnogi komentirali kako je stala 'bok uz bok' profesionalnim plesačima na pozornici.

Kako bi to i ovoga puta bilo tako, Severina se prije tjedan dana priključila svakodnevnim treninzima, koje je najbolje opisao Matic Zadravec, glavni koreograf ove velike turneje: ''U sljedećih mjesec i nešto dana očekuju nas svakodnevni treninzi, bolovi u mišićima, mnogo znoja, ali na kraju i magični koncerti. Pripremamo zaista spektakularne koncerte s mnogo plesa i iznenađenja, koje će biti šteta propustiti.''

Osim plesača, u ovoj ''bajci za cijelu obitelj i sve generacije'' na pozornici će, uz Severinu, biti čak i simfonijski orkestar, uz fantastičnu videoprodukciju i kostimografiju, što će zajedno predstavljati pravi doživljaj, odnosno – umjetnost na najvišoj razini.

Turneja započinje 16. studenoga u Severininu rodnom Splitu, nakon čega se ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 7. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:28 14.10.2019.

jadan sfinkter, naradit ce se

DD
dobar.d
13:49 14.10.2019.

U mišićima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije