Naslovnica Showbiz Estrada

Severina posvetila dirljivu objavu Kojiću, otkrila i čime ju čini najsretnijom

– Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi – poručila je Severina javno svom suprugu.
25. rujna 2019. u 12:48 6 komentara 3414 prikaza
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Sudbonosno ''da'' Severina i Igor Kojić izrekli su na današnji dan prije točno četiri godine. Pjevačica je godišnjicu braka obilježila i na društvenim mrežama posvetivši svom suprugu dirljivu objavu.

družili se u backstageu Severina oduševila Michaela Bublea, zbog naše pjevačice učinio ono što baš nikada ne radi

"25.9....kad pričam ti me slušaš, kad plešem ti se zadovoljno smješkaš, kad padam ti me čekaš dolje s čokoladom u ruci... tvoja ljubav me čini potpunom, ali tvoja ljubav prema mom sinu me čini najsretnijom ženom na svijetu. Ponosna sam na tebe jer ti uvijek izabereš stranu ljubavi. Sretno nam! Živjela ljubav, jedina i najveća sila svijeta!" napisala je Severina na Instagramu uz zajedničke fotografije nje i Igora.

Bajkovito vjenčanje održano je u istarskim Balama  u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Na vjenčanju su bili tek najbliži članovi obitelji i kumovi, Andrea Čermak i njegov Boris Đikanović. Cijela ceremonija bila je emotivna, a ganuta Severina cijelu je svadbu proplakala od sreće. Dva mjeseca kasnije par je organizirao i veliku proslavu u Beogradu.

Sretni zajedno Ljubav ne poznaje granice: Ovo su uspješne veze i brakovi poznatih na relaciji Hrvatska – Srbija

Severina i Igor su svadbu režirali kao predstavu, nosila je naziv "Moje srpsko vjenčanje", a navodno ih je stajala oko 400 tisuća eura. Svadbu je režirao pokojni redatelj Tomaž Pandur, a na svadbi su bili brojni poznati, među kojima su Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva Balent, Iva i Boško Balaban, Doris Dragović, ali i srpski izvođači poput Saše Matića, Ane Bekute i Željka Joksimovića.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?