Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno u sutrašnjem Ekranu

Severina: Sretna sam što bar djelomično uživam u odrastanju sina

Foto: instagram
1/7
30.12.2021.
u 12:10

Cijeli intervju sa Severinom možete pročitati u sutrašnjem izdanju Ekrana u kojem je pričala o svojoj borbi za skrbništvo, novom albumu i željama za 2022. godinu.

U ekskluzivnom intervju koji je Severina za novi broj Ekrana dala našem glazbenom kritičaru Hrvoju Horvatu osvrće se na godinu od koje se opraštamo i otkriva mu želje i planove za 2022. godinu. Borba za skrbništvo i dobrobit njezina sina te želja da konačno normalno žive obilježila je našoj najuspješnijoj pjevačici 2021. godinu, a priznaje da nije bilo lako, ali od borbe ne odustaje i ne predaje se ni pod koju cijenu.

– Tako mi je Bog dao ili, kako bi Bosanci rekli, tako mi je pao grah. Samo neka smo svi zdravi i zahvaljujem što ponovno, makar djelomično, mogu uživati u bezbrižnom odrastanju svog sina. U mom pokušaju da institucije shvate kako ovo nije natezanje dvaju ega, nego nasilje nad djetetom i majkom neću posustati, kao što neću posustati pomoći svim roditeljima koji su se našli u sličnoj situaciji, ali nemaju novca za duge sudske postupke protiv moćnijih ili imućnijih očeva – govori Severina u intervjuu u kojem je otvoreno govorila o sudskoj borbi s bivšim partnerom.

Njezine obožavatelje razveselit će i informacija kako je novi album u završnoj fazi.

– Sada se snimaju prateći vokali, dorađuju se aranžmani. Ne znam, meni se to sviđa i mislim da tu ima nešto drugačije. Svu glazbu i većinu tekstova radio je Filip Miletić, moj dugogodišnji suradnik. On je i producent albuma i jako je dobro to isproducirao. Moderno – za mlađu publiku, ali s dobrim melodijama – za nešto stariju, vjernu publiku – otkrila nam je Severina. Što nam je ispričala o prekidu suradnje s televizijom Una TV i o ponovnoj suradnji s menadžerom Tomicom Petrovićem, pročitajte u novom broju Ekrana koji je sutra na kioscima uz blagdanski dvobroj Večernjeg lista.

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi su mu zamjerili. O svemu se oglasio i Gibonni

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tajg
12:29 30.12.2021.

Djelimično nisi bila pijana, oćeš reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije